Partizan Belehrad odkladá termín pytačiek o Jovetiča

SITA|19. okt 2007 o 10:18

BELEHRAD 19. októbra (SITA, AFP) - Iba 17-ročný čiernohorský útočník Stevan Jovetič patrí k najžiadanejším artiklom na európskom futbalovom trhu, jeho súčasný klub Partizan Belehrad však vyslal všetkým ...

BELEHRAD 19. októbra (SITA, AFP) - Iba 17-ročný čiernohorský útočník Stevan Jovetič patrí k najžiadanejším artiklom na európskom futbalovom trhu, jeho súčasný klub Partizan Belehrad však vyslal všetkým prominentným záujemcom jasný signál, že ešte nenastal ten správny čas na podpis zmluvy. "Veľa klubov prejavilo o Jovetiča vážny záujem, podľa odborníkov je to hráč, ktorému patrí budúcnosť. Registrujeme oficiálnu ponuku z Ajaxu a očakávame, že sa ozvú ďalšie veľké kluby," prezradil prezident Partizanu Tomislav Karadžič pre denník Danas, vzápätí však odmietol rýchle riešenie: "Partizan sa nebude ponáhľať. Naši fanúšikovia a tréner Miroslav Djukič môžu pokojne spávať minimálne do júna budúceho roka. Neexistuje taká suma, ktorá by nás dokázala presvedčiť, aby sme sa ho vzdali pred koncom ligovej súťaže. Urobíme všetko pre to, aby sme jeho odchod odložili až na záver roka 2008. Dovtedy sa musíme obrniť proti zaručeným správam o jeho prestupe a proti lukratívnym ponukám, aby sme chránili hráčovu budúcnosť."

Rodák z čiernohorskej metropoly Podgorica v 54 zápasoch za Partizan strelil 18 gólov, na konte má aj dva štarty v A-tíme Čiernej Hory.


Nachádzate sa tu:
Domov