Ovečkin a ďalší Rusi majú stopku, Washington dostal od NHL pokutu

Boris Vanya|21. jan 2021 o 03:35

Ruskí hokejisti porušili pravidlá.

WASHINGTON, BRATISLAVA. Štyria kľúčoví hráči hokejového tímu Washington Capitals sú na listine absentujúcich hráčov v súvislosti s Covid protokolom NHL. Klubu bude chýbať superstar Alexander Ovečkin a jeho traja krajania Jevgenij Kuznecov, Dmitrij Orlov a Ilja Samsonov. Informáciu priniesla reportérka Washington Post Samantha Pell. 

"Ľutujem, že som sa rozhodol stráviť čas spolu so svojimi spoluhráčmi v našej hotelovej izbe a mimo priestorov šatní," uviedol Ovečkin vo vyhlásení. "Z tejto skúsenosti sa poučím."

Zaradenie týchto hráčov na listinu NHL Covid protokol ešte automaticky neznamená, že mali pozitívny test na prítomnosť koronavírusu. Okrem mien hráčov liga nezverejňuje informácie o tom, či mali pozitívny test, majú symptómy ochorenia alebo boli iba v blízkom kontakte s nakazenou osobou a sú preventívne v karanténe.

V stredu večer sa tiež objavila informácia, že Capitals dostali od NHL pokutu 100 000 dolárov za porušenie protokolu COVID-19. Podľa vyhlásenia NHL sa zistilo, že sa niektorí hráči klubu "zúčastnili na vzájomnej sociálnej interakcii bez toho, aby mali na tvári rúško alebo masku".

Washington má na začiatku sezóny bilanciu dve víťazstvá a dve prehry a najbližšie hrá prvý raz doma - v piatok proti Buffalo Sabres.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ovečkin a ďalší Rusi majú stopku, Washington dostal od NHL pokutu