Osemnásobný Mr. Olympia Ronnie Coleman dnes v Prešove

Sportnet|16. nov 2006 o 00:00

Prešov Zdá sa, že prešovská Mestská hala bude praskať vo švíkoch. Dnes zrejme prepukne v Prešove kulturistická horúčka. Pražská firma Eurofit po

tom, čo sa včera "stovežatej" predstavil osemnásobný Mr. Olympia Ronnie Coleman, zorganizovala vystúpenia tohto kulturistického esa v prešovskej Mestskej hale. Málo vídaná šou v Prešove začne v Prešove o 17.hodine.

V rámci tohto mimoriadne exkluzívneho vystúpenia R. Colemana sa v sprievodnom programe predstaví majster sveta v karate Fredy Aysi, ktorý vystúpi aj so svojou tanečnou skupinou. S Elastic šou príde Bob Divílek, tiež Golem, 35 násobný držiteľ siláckych rekordov zapísaných v Guinessovej knihe, svetový šampión vo fitnes Bartoš. Vo vyše dvojhodinovom programe uvidia diváci aj ďalších športovcov a umelcov. Športový bonbónik EURO SHOW NUTRED SR vyšperkuje unikátny súboj majstrov. "Mestská hala v Prešove bude svedkom unikátneho premiérového svetového súboja," tvrdí jeden z prešovských spoluorganizátorov Vladislav Štock. "Podarilo sa nám zabezpečiť účasť silového trojbojára, 12 násobného majstra sveta v pretláčaní rukou Jána Germánusa. V rámci štvrtkového programu si to športoví velikáni R. Coleman a J. Germánus na pódiu prešovskej Mestskej haly rozdajú v pretláčaní rukou."

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Osemnásobný Mr. Olympia Ronnie Coleman dnes v Prešove