Osemnásobný Mr. Olympia R. Coleman vystúpi v Prešove

Sportnet|4. nov 2006 o 00:00

Prešov Na kulturistický bonbónik sa môžu tešiť v Prešove. V Mestskej hale sa predstaví najlepší kulturista všetkých čias, osemnásobný Mr. Olympia

Ronnie Coleman. V stredu 15. 11. vystúpi R. Coleman v pražskej Sazka aréne vedno s dvadsiatimi piatimi najlepšími profesionálmi z Európy. Na druhý deň, teda v štvrtok 16. novembra sa môžu priaznivci kulturistického športu na Slovensku naňho tešiť v šarišskej metropole na Euro Show Nuterd SR.

"Túto šou organizuje Eurofit, s. r. o. so sídlom v Prahe," vraví jeden zo spoluorganizátorov Vladislav Štock. "Šou aj preto, lebo v nej vystúpi Fredy Aysi, majster sveta v karate so svojou tanečnou skupinou. Bob Divílek predvedie elastic šou, príde aj Golem, 35-násobný držiteľ siláckych rekordov zapísaných v Guinessovej knihe,, svetový šampión vo fitness Bartoš a ďalší športovci a umelci v dvojhodinovom programe," vyrukoval so základnými informáciami V. Štock. Euro Show Nutred SR sa uskutoční v prešovskej Mestskej hale v štvrtok 16. novembra so začiatkom o 17.hodine.

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Osemnásobný Mr. Olympia R. Coleman vystúpi v Prešove