Turnaj PML 11 hlási ďalšie mená. Na štartovku pribudli dva zaujímavé súboje

Mané vs Torok.
Mané vs Torok. (Zdroj: PML)
SvetMMA|26. aug 2024 o 17:15

V klietke a ringu sa predstavia známi bojovníci.

ŠAĽA. Na nabitú zápasovú kartu turnaja slovenskej organizácie PML s poradovým číslom 11, ktorý sa uskutoční 5. októbra v Šali, pribudli ďalšie dva atraktívne duely. Na svoje si prídu fanúšikovia thajského boxu i MMA.

Už skôr vedenie Professional Muaythai League potešilo priaznivcov našej bojovej scény predstavením viacerých známych tvárí. Na juhu republiku predvedú svoje kvality v klietke mená ako Robert Pukač (16-13-1), Jakub Batfalský (4-1) či Tomáš Cigánik (2-2) a v ringu nebudú chýbať elitní postojári na čele s jednotkou vo váhe do 75 kilogramov Jakubom Ertelom (5-1).

Napriek tomu ale Tomáš Tadlánek so svojimi spolupracovníkmi nepoľavuje a robí všetko pre to, aby šalianska mestská športová hala praskala vo švíkoch. Z tohto dôvodu bohatý program spestria ďalšie dva veľkolepé súboje.

Pod pravidlami MMA budeme svedkami stretu Melvin Mané (1-2) vs. Gabriel Török (6-8-1) a v thajskom boxe si to rozdá František Puraš (7-1-1) s legionárom Alexom Fernandezom (28-7-2).

Mané patrí k stáliciam PML a v organizácii ho čaká už štvrté vystúpenie. Naposledy sa ukázal na februárovom podujatí v Třinci, kde však nestačil na Daniela Ligockého (1-2). Teraz teda túži po napravení reputácie, no jednoduché to určite mať nebude. Do opačného rohu totiž zavíta jeden z priekopníkov slovenského MMA - Gabriel Török.

Pre ostrieľaného Košičana pôjde o premiéru v unikátnom projekte kombinujúcom dve disciplíny na jednej akcii. V Šali sa pokúsi nadviazať na víťazstva z pôdy RFA proti Michalovi Dobiašovi (11-13) a kontroverznému Václavovi Mikuláškovi (9-13). Aby toho nebolo málo, obaja aktéri zápasu si v minulosti vyskúšali pôsobenie v prestížnom Oktagon MMA, čo je nepochybne veľká záruka kvality.

O nič horšie ale neobstála ani muaythai časť večera. Pre štvorku v divízii do 80 kilogramov Františka Puraša našli usporiadatelia skutočne hviezdneho súpera. Čeliť bude skúsenému katovi česko-slovenských zápasníkov a šampiónovi organizácie DFN Alexovi Fernandezovi.

Španielsky toreador má na svojom konte napríklad cenné skalpy v podobe Josefa Talofousa či bývalého šampióna PML Juraja Tuturu. V sobotu 5. októbra si tak pôjde za ďalším veľkým úspechom.

Podarí sa mu umlčať nepriateľské prostredie alebo nadviaže domáci zástupca na dominantnú prvokolovú výhru z desiateho turnaja proti Adamovi Kosiackému?

Lístky na turnaj PML 11 sú dostupné v sieti predpredaj.sk.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Turnaj PML 11 hlási ďalšie mená. Na štartovku pribudli dva zaujímavé súboje