Kríza pokračuje. Slovan neuspel ani v Minsku a prehral piaty zápas v sérii

Hráči Slovana už dlhú dobu nedostali výplaty.
Hráči Slovana už dlhú dobu nedostali výplaty. (Autor: SITA)
Sportnet|6. dec 2016 o 17:30

Slovenský tím odohrá na ľade súperov aj najbližšie dva zápasy. Najbližšie sa vo štvrtok predstaví proti Jokeritu.

KHL - streda:

Dinamo Minsk - Slovan Bratislava 4:1 (0:0, 1:0, 3:1)

Góly: 25. Lisovec (Klinkhammer, Gotovec), 46. Materuchin (Chenkeľ, Komarov), 57. Kulakov (Pavlovič), 60. Klinkhammer - 45. Rosandič (Petráš)

Rozhodovali: Ansons, Odinš - Aľjošin, Nesterov, vylúčení: 2:3, presilovky a oslabenia: 0:0, 10.869 divákov

Dinamo Minsk: Scrivens - Gragnani, Korobov, Lisovec, Gotovec, Chenkeľ, Šinkevič, Bailen - Klinkhammer, Kovyršin, Materuchin - Stepanov, Komarov, Ellison - Kulakov, Drozd, Pavlovič - Ambrožejčik, Kitarov, Karaban

Slovan Bratislava: Brust - Kundrátek, Sersen, Švarný, Plastino, Bačik, Rosandič - Cheechoo, Chipchura, Hlinka - Jeglič, Lušňák, Kopecký - Petráš, Šiška, Vopelka

MINSK. Hokejisti Slovana Bratislava otvorili záverečný trip v KHL za rok 2016 piatou prehrou za sebou. Vo výrazne oklieštenej zostave podľahli v utorňajšom dueli Dinamu Minsk 1:4, hoci podali mimoriadne bojovný výkon.

Z dvanástej pozície v tabuľke Západnej konferencie strácajú na ôsmu priečku zaručujúcu účasť v play off už priepastných sedemnásť bodov.

Zverencov Miloša Říhu čakajú na tripe ešte dva duely. Vo štvrtok o 17.30 nastúpia na ľade Jokeritu Helsinki a o dva dni neskôr aj proti Dinamu Riga (16.00).

Hlas:

Miloš Říha (tréner Slovana): "Blahoželám hráčom Minsku k víťazstvu. Tento zápas bol pre nás veľmi náročný. Utvorili sme si šance, ale nedotiahli sme ich do konca, dopustili sme sa chýb. Napriek tomu sa chlapci vzhľadom na našu situáciu držali hrdinsky. Nastúpiť nemohli štyria hráči. Som rád za každého, kto dnes vykorčuľoval na ľad. Môžem hovoriť o šťastí. Nepamätám si, že by mi súperov tím blahoželal k narodeninám na multimediálnej kocke a potom aj na tlačovej konferencii. Páčilo sa mi to. Dostal som tiež veľa esemesiek. Ďakujem."

KHL  2016/2017
06.12.2016 o 17:30
Dinamo Minsk
4:1
(0:0, 1:0, 3:1)
60' minúta
Ukončený
Slovan
Prehľad
Góly a asistencie: 25. Lisovec (Klinkhammer, Gotovec), 46. Materuchin (Chenkel, N. Komarov), 57. Kulakov (Pavlovič), 60. Klinkhammer – 45. Rosandić (Petráš). Rozhodca: Ansons, Odinš (obaja LAT) – Aľošin, Nesterov. Diváci: 10.869.
Prenos
Domáce Dinamo sa raduje z víťazstva a aj keď belasí dlho držali s domácimi krok, bodovať sa im dnes nepodarilo. V tretej tretine Rosandič po peknej akcii vyrovnal, no vzápätí si Dinamo zobralo vedenie na svoje hokejky a to až do záverečného klaksónu nepustilo z rúk. Gólovú poistku Minsk pridal pri power play belasých. Pomer striel medzi žrde v tretej časti 9:5. Dobrú noc priaznivcom hokeja a klubu od Dunaja želá Vladimír Korduliak.
Koniec zápasu.
59:23
59:23
goalDinamo Minsk dal gól!
Dinamo kombinovalo s pukom na polovici hracej plochy hostí a do prázdnej bránky puk spoza ľavého kruhu poslal ROB KLINKHAMMER.
58:36
importantBrust vykorčuľoval na striedačku, Slovan to skúša so šiestimi korčuliarmi na ľadovej ploche.
58:33
Opäť podobná situácia, Slovan doviezol puk do bránkoviska Dinama, Scrivens bol proti a puk zlikvidoval.
58:25
Scrivens zlikvidoval puk cez svoje betóny, hra je opäť prerušená, vhadzujeme po ľavici domáceho gólmana.
58:18
Klinkhammer sa dotkol puku v pásme belasých a to robiť nemal, arbitri pískajú domácim úmyselný ofsajd a vhadzovať budeme po ľavici Scrivensa.
57:56
Dnešné stretnutie sleduje 10.869 divákov, ktorí sa už radujú z troch bodov pre svoju družinu.
57:24
Kundrátek sa chystal na pravom kruhu k zakončeniu, hrať nemohol, čiarový akciu belasým zastavil pre ofsajd.
56:58
56:58
goalDinamo Minsk dal gól!
Dinamo zvládlo rýchly prechod do pásma hostí, Pavlovič sa s pukom predral až medzi kruhy, vystrelil, Brust puk vyrazil, no ALEXANDER KULAKOV puk v bránkovisku doklepol do siete hostí. Asistencia: Alexander Pavlovič. Celú situáciu ešte posúdil videorozhodca zápasu, konkrétne prechod Pavloviča s Kulakovom cez útočnú modrú.
55:58
Aktívny Hlinka vystrelil príklepom od modrej z pravej strany, minul bránku domácich, puk sa odrazil od zadného mantinelu a domáci ho poslali mimo svoje obranné pásmo.
55:41
Dinamo vyrobilo zakázané uvoľnenie, Slovan má pásmo na vhadzovanie, hra sa sťahuje pred Scrivensa.
55:00
Hostia v plnom počte, Slovan aj toto svoje oslabenie prežil bez ujmy.
54:42
Materuchin chyboval prihrávkou pred bránku, puku sa zmocnili hostia a umne ho vyviezli na svojich hokejkách von z pásma.
53:48
Dinamo až teraz zamklo belasých v pásme a snaží sa vytvoriť si efektný palebný priestor.
53:00
Rosandič dostal dve minúty za držanie hokejky, Dinamo dostalo k dispozícii ďalšiu presilovku.
52:52
Hostia v plnom počte, Slovan svoje oslabenie ubránil, Dinamo si svoje vedenie gólovou poistkou nepoistilo.
52:19
Ellison puk nahodil od modrej na bránku, Brust ho vyrazil pred seba a po chvíľke ho belasí poslali k modrej čiare a napokon puk skončil v strednom pásme.
51:35
importantPavlovič zakončil peknú akciu domácich z vrcholov kruhov, Brust vytasil krásny zákrok a puk zatočil do svojej lapačky!
50:52
Kundrátek dostal dve minúty za nedovolené bránenie, presilovku si zahrá Dinamo.
50:21
Nebezpečný puk smeroval spoza pravého kruhu do priestoru bránky Slovana, Brust bol v strehu a puk v pokľaku schoval niekde vo svojom výstroji.
49:57
Dinamo sa opäť previnilo proti pravidlám na útočnej modrej ofsajdom, čiarový bol nútený hru prerušiť.
48:35
Dinamo vyrobilo zakázané uvoľnenie, hra sa presťahuje pred Scrivensa, vhadzujeme po jeho ľavej ruke.
47:48
Vopelka vystrelil spoza pravého kruhu, Chenkel do jeho trajektórie vložil svoju hokejku a usmernil ho na ochrannú sieť.
46:58
Drozd sa s pukom po ľavej strane predral až na kruh a zakončil, Brust v pokľaku puk schoval pod svoje betóny. Miestny hlásateľ zablahoželal trénerovi hostí k jeho dnešným narodeninám a všetko naj trénerovi belasých želám i ja v mene našej redakcie.
46:30
Slovan stratil puk v pásme Dinama, do brejku sa však domáci nedostali, od modrej puk nahodili za bránkovú čiaru hostí a odišli striedať.
45:06
45:06
goalDinamo Minsk dal gól!
Dinamo zakombinovalo s pukom v pásme belasých, k odrazenému puku sa na pravej strane pred bránkoviskom dostal ALEXANDER MATERUCHIN a z prvej poslal puk do siete belasých. Asistencie: Kristián Chenkel a Nikita Komarov.
44:13
44:13
goalSlovan Bratislava dal gól!
Brejk Slovana dva na jeden, MISLAV ROSANDIČ na pravej strane sa rozhodol pre zakončenie a po kľučke na Scrivensa krásne z bránkovej čiary lišiacky zakončil. Asistencia: Samuel Petráš.
43:32
Jeglič hľadal svojim pukom na modrej spoluhráča, nenašiel ho, za bránkovú čiaru si po puk prišli domáci a zakladajú svoju akciu.
42:58
Puk mimo hracej plochy, aj teraz museli arbitri hru prerušiť, nariadili vhadzovanie v centrálnom kruhu.
42:36
Puk po strele Drozda zblokovaný na ochrannú sieť, vhadzujeme po pravici Brusta.
42:25
Opäť ofsajd domácich, hra sa nám kúskuje viac, ako je potrebné.
42:19
Pavlovič nemohol hrať s pukom v pásme hostí, čiarový hru prerušil pre ofsajd Dinama.
41:32
Puk opäť na ochrannej sieti, teraz však budeme vhadzovať v strednom pásme.
41:16
Ellison vystrelil z ľavej strany, puk bol zblokovaný na ochrannú sieť, hra je opäť prerušená.
40:47
Belasí sa dostali do prečíslenia tri na dva, zakončenie z ľavého kruhu však bolo nepresné.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 19:19.
V druhej tretine sme videli opäť vyrovnanú partiu a jeden gól, keď puk pri signalizovanom vylúčení hráča hostí skončil po peknej akcii domácich v sieti Brusta. Slovan si vypracoval pekné šance na vyrovnanie, nepodarilo sa mu však premeniť ani jednu z nich a keďže na druhej strane domácim likvidoval puky Brust, o víťazovi rozhodne tak tretia tretina duelu. Pomer striel do priestoru bránky v tej druhej 11:6.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
38:22
Hlinka vystrelil z ľavého kruhu, Cheechoo bol ešte pri bránkovisku na pravej strane, ani neviem, kde ten puk skončil, no minul bránku Dinama.
37:32
Puk skončil na striedačke, vhadzovať budeme v strednom pásme pri útočnej modrej belasých, predtým puk lietal z pásma do pásma, opäť bez strely na tú ktorú bránku.
36:27
Hlinkov puk na pravom kruhu zblokoval Materuchin, do brejku sa dostal Lisovec, ktorý vystrelil z ľavej strany spoza kruhu, Brust puk letiaci tesne nad ľadom schoval bezpečne do lapačky.
35:45
Ambrožejčik chyboval svojou prihrávkou a Dinamo sa tak samo pripravilo o útočné pásmo.
34:28
Lušňák nakorčuľoval za pukom a potiahol ho vpred k ľavému kruhu, Patrik vystrelil švihom, Scrivens v pokľaku puk cez svoje betóny vyrazil späť do hry.
33:53
Karaban s pukom hrať nemohol, bol v pásme skôr ako puk, čiarový akciu Dinama musel zastaviť pre ofsajd.
33:31
Kundrátek potiahol puk vpred, z medzikružia ho prihrával vpravo Chipchurovi, no puk zblokoval korčuľou Gotovec a Scrivens ho pohotovo schoval pod svoju rukavicu.
32:19
Brust puk pre istotu radšej prikryl pod svoju rukavicu, po krátkej reklamnej prestávke budeme vhadzovať v pásme belasých.
31:42
Šinkevič vystrelil spoza kruhov, puk bol tečovaný a preletel ponad bránku Brusta na ochranné sklo.
30:02
Oba tímy s plným počtom hráčov, Materuchin dlho držal puk v pásme belasých na svojej hokejke, nič umne však nevymyslel.
29:02
Minúta z hry štyroch proti štyrom za nami, strelu do priestoru bránky, či vôbec na bránku, sme nevideli.
28:02
Hlinka a Lisovec po dve minúty za hrubosť, budeme hrať štyria proti štyrom.
28:02
Hlinka sa dostal k vyrazenému puku na pravej strane pri bránkovisku a zakončil, Scrivens puk lapil a Hlinka sa pobil s Lisovcom.
27:11
Drozd sa dostal do brejku a vystrelil po prechode modrou spoza kruhov a spoza obrancu hostí, Brust puk zrazil vyrážačkou za svoju bránku.
26:47
Slovan opäť vyrobil malý závar pred bránkou Dinama, Scrivens bol však teraz ešte bez práce.
25:41
Stepanov dostal dve minúty za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou, presilovka pre belasých.
24:48
24:48
goalDinamo Minsk dal gól!
Dinamo početnú výhodu využíva a ujíma sa vedenia v zápase, Materuchin poslal puk na ľavý kruh Gotovcovi, ten vytvoril paralelu s modrou čiarou, puk poslal na pravý kruh a odtiaľ pohotovo vystrelil Klinkhammer, no a pred bránkou cloniaci JEVGENIJ LISOVEC puk tečoval do siete. Asistencie: Rob Klinkhammer a Kirill Gotovec.
24:27
Signalizované vylúčenie hráča hostí, Dinamo so šiestimi korčuliarmi na ľade.
23:48
Ambrožejčik strieľal po prechode modrou z pravej strany, Brust v pokľaku puk vyrazil pred seba a defenzíva v bielych dresoch puk dostala pohodlne pod kontrolu.
23:18
Slovan teraz vyhodil puk von z pásma len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa tak presťahuje späť pred Brusta.
22:26
Chiphura poslal puk z ľavého kruhu na pravý Cheechoovi, Jonathan vystrelil zápästím, Scrivens pri ľavej žrdi priestor vykryl a puk vyrazil späť do hry.
21:56
Puk skončil na ochrannej sieti, poslal ho tam hráč Dinama a tečoval hráč Slovana, vhadzujeme po pravici Brusta.
21:47
Stepanov oblúčikom nahodil puk na bránku Slovana, Brust ho chytil do svojej lapačky, Dinamo má pásmo na vhadzovanie.
20:51
Brust vykorčuľoval až za kruhy, aby rozohral puk na hokejky svojim spoluhráčom, no v strednom pásme sa k puku dostali domáci a poslali ho do siete hostí, v pásme bol však zabudnutý hráč domácich a tak Dinamo vyrobilo ofsajd.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Ďalšia tretina sa začne približne o 18:27.
V prvej tretine sme videli vyrovnaný duel a šance na oboch stranách hracej plochy. Ben Scrivens a Barry Brust však ukázali divákom svoje brankárske umenie a do šatní tak kluby odchádzali bez streleného gólu. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 6:16.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
18:41
19:33
Vhadzovali sme v strednom pásme, napokon arbitri pískali postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku, puk lieta zo strany na stranu, bez strely na tú ktorú bránku.
18:41
Belasí poslali puk na bránku Dinama, Scrivens Cheechoov puk najskôr zasiahol, puk však poskakoval v bránkovisku, hostia sa ho snažili poslať do bránky, Scrivens však zaľahol bránkovú čiaru a puk do siete nepustil. Situáciu posudzuje ešte videorozhodca duelu.
18:35
Puk v moci Scrivensa po strele Šišku, ktorému prihrával Petráš, ktorý predtým zlomil pri streľbe hokejku, ani teraz sa však skóre v Minsk Aréne meniť nebude.
17:57
Petráš dostal puk na modrú, potiahol ho do pásma a vystrelil od kruhu, bol však tiesnený a puk nemal patričnú razanciu, Scrivens ho pohodlne poslal do rohu klziska.
17:28
Cheechoo vystrelil z pravej strany spoza kruhu spoza Kulakova, Scrivens aj teraz mal odkrytý výhľad, puk zrazil na ľad a prikryl pod svoju rukavicu.
16:32
Gragnani vystrelil švihom z ľavého kruhu, Brust puk nevidel, pretože mu clonil Kitarov, hlavný hru prerušil pre postavenie útočiaceho hráča v bránkovisku a hru vykázal do stredného pásma.
15:56
Kitarov vystrelil z ľavého kruhu, minul bránku hostí, puk odrazený na pravú stranu zakončil z ostrého uhla Karaban, Brust dobre čítal hru a puk bezpečne schoval pod svoju rukavicu.
15:19
Scrivens nahodený puk na jeho bránku radšej schoval pod svoju rukavicu, Slovan vybojoval pásmo na vhadzovanie.
14:44
Bojovný hokej od bránky k bránke, defenzíva oboch tímov súperovi palebný priestor neposkytuje.
13:46
Jeglič poslal puk na ľavej strane na modrú Kopeckému, Tomáš vystrelil zápästím od modrej, Scrivens šiel do pokľaku, puk zrazil pred seba a následne pohotovo schoval pod svoju rukavicu.
10:10
12:51
V tejto fáze hry vidíme nepresností a to na oboch stranách, Komarov sa chystal k zakončeniu na ľavom kruhu, netrafil dobre puk.
10:10
importantHlinka sa do listiny strelcov nateraz ešte nezapíše, jeho pekný puk Scrivens ľavým betónom predsa len vyrazil na kruh, Slovan hrá s Dinamom vyrovnanú partiu.
09:43
Petráš dostal umne puk do pásma, dokorčuľovať ho už nestihol, keďže sa vyhýbal na modrej dvom hráčom Dinama, Scrivens z rohu klziska rozohral puk svojim spoluhráčom.
08:43
Pavlovič vystrelil tesne nad ľadom z ľavej strany od kruhu, Brust puk schoval do lapačky, rozohrať ho na hokejky svojim spoluhráčom už nestihol, hlavný hru prerušil.
07:34
Brust musel zasahovať, keď na jeho bránku putoval nepríjemný skáckajúci puk a spolu s ním aj Klinkhammer, Barry včas zasiahol a puk poslal vpravo k mantinelu.
06:53
Lušňák po prechode modrou na ľavej strane pálil príklepom, Scrivens mal ideálny výhľad a puk poslal za svoju bránku.
06:23
Korobov vystrelil z ostrého uhla z bránkovej čiary na ľavej strane, Brust drží čistý štít, domáci sa snažia dostať belasých pod súvislejší tlak.
06:18
Gotovec švihom vystrelil z pravého kruhu, Brust v pokľaku puk pri ľavej žrdi schoval medzi svoje betóny.
05:38
importantŠinkevič vystrelil z vrcholov kruhov, Brust v rozkľaku puk pravým betónom vyrazil späť do hry a domácim fans pokazil radosť.
04:55
Domáci sa dostali do prečíslenia tri na dva, no s pukom zahrali k mantinelu a tam ho získali na svoje hokejky chlapci v bielych dresoch.
04:15
Spoza kruhov krásnym príklepom vystrelil Komarov, Brust natiahol lapačku a puk schoval vo svojej rukavici.
03:42
Puk nahodený na bránku Dinama Scrivens radšej schoval pod svoju lapačku a tak museli arbitri hru prerušiť.
03:15
Z ľavého kruhu švihom vystrelil Kovyršin, puk však poslal za bránku Brusta, Barry zasahovať teraz nemusel.
02:35
Kopecký od modrej minul priestor domácej bránky, Slovan bojuje o puk v pásme domácich.
00:18
01:41
Cheechoo vyviezol puk von z pásma, za modrou ho prenechal Hlinkovi, ktorý vystrelil švihom, Scrivens puk poslal vpravo k mantinelu.
00:18
Domáci chybovali v rozohrávke, malú skrumáž pred bránkou Scrivensa vyrobili Cheechoo s Chipchurom, defenzíva v modrých dresoch to však zvládla a skóre sa v úvode meniť nebude.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Oba tímy už máme na ľadovej ploche, hostia v bielych dresoch, Dinamo v modrých farbách.
Príjemný podvečer vám želám pri sledovaní nášho textového prenosu zo zápasu belasých v Minsk Aréne. Slovan sužovaný zraneniami dnes nastúpi na duel so 7 bekmi a tromi kompletnými päťkami. Zápas povedú ako hlavní dvaja páni z Lotyšska, Andris Ansons a Eduard Odinš, na čiarach potom arbitri z Ruskej federácie – Peter Aľošin a Alexander Nesterov.
Úvodné zostavy:

HC Dinamo Minsk:

Scrivens (Lalande) – Gragnani, Korobov, Gotovec, Lisovec, Šinkevič, Chenkel, Bailen – Klinkhammer (A), Kovyršin, Materuchin – Ellison, Stepanov, N. Komarov – Kulakov (A), A. Pavlovič (C), S. Drozd – Kitarov, Karaban, Ambrožejčik

HC Slovan Bratislava:

Brust (Pogge) – Sersen, Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Ďaloga, Bačík, Rosandič – M. Hlinka, Chipchura, Cheechoo – Jeglič, Lušňák, Kopecký – Petráš, Šiška, Vopelka

Rozhodca:

Ansons, Odinš (obaja LAT) – Aľošin, Nesterov.
Belasí vycestovali v oklieštenej zostave na svoj posledný tohtoročný trip, keď sa postupne predstavia v Minsku, Helsinkách a na ľade v Talline, kde má prechodne svoj domovský stánok Dinamo Riga.

HC Dinamo Minsk je pomerne mladý tím. Datuje vznik v roku 2003. História klubu siaha však až do roku 1976. Dinamo odohralo v najvyššej lige vtedajšieho Sovietskeho zväzu 5 sezón, s najlepším výsledkom v sezóne 1989/1990, keď obsadilo v tabuľke 10. miesto. Neskôr sa klub premenoval na Tivali Minsk a hral domácu ligu v Bielorusku.

Dinamo Minsk vstúpilo do KHL pri jej zrode v roku 2008. V prvých dvoch ročníkoch sa do play-off súťaže neprebojovalo. V ďalších dvoch ročníkoch sa hráči bieloruského klubu do play-off prebojovali, no svoje účinkovanie ukončili v prvom kole, najskôr boli nad ich sily hráči Lokomotiv Jaroslavľ a o rok neskôr klub Dinamo Moskva. V piatom ročníku brány play-off pre Dinamo zostali zatvorené. Postupne hráči Dinamo Minsk obsadili v záverečnom účtovaní KHL 22. , 19. , 16. , 13. a 19. miesto. V šiestom ročníku tomu nebolo inak, brány play-off zostali zatvorené a klub skončil v celkovom hodnotení na 26. mieste. Pre kluby, ktoré nepostúpili do play-off existovala možnosť zabojovať o Pohár útechy. Minsk sa dostal až do finále, keď postupne vyradil bratislavský Slovan, Atlant Mytišči a Severstaľ Čerepovec. No vo finále bol nad jeho sily Avangard Omsk, ktorý sériu ukončil víťazstvom 3:0 na zápasy. V siedmej sezóne sa Dinamo prebojovalo do záverečného play-off, no konečnú mu v prvom kole vystavil Jokerit Helsinki, ktorý zvíťazil v sérii 4:1 na zápasy, čo pre Dinamo znamenalo historicky najlepšie umiestnenie9. priečka plejády mužstiev KHL. V uplynulej sezóne to bolo bez účasti vo vyraďovacích bojoch so zaknihovaním 18. miesta pelotónu.

Bielo-modrý dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Bieloruska aj štyria hráči z Kanady, po jednom hráčovi majú zastúpenie Švédsko a Ruská federácia. V roku 2010 sa Dinamo presťahovalo do novej haly, ktorá nesie názov Minsk-Aréna a s kapacitou 15.086 divákov patrí medzi najväčšie v celej KHL. Hlavným trénerom mužstva je Kanaďan Craig Woodcroft.

V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo z 37 zápasov 58 bodov, Slovan odohral rovnaký počet duelov a získal doposiaľ 43 bodov. V aktuálnej sezóne sa súperi stretli v Bratislave v druhej polovici novembra, Minsk zvíťazil v riadnom hracom čase v pomere 2:1.

Najproduktívnejším hráčom v tíme hostí je Jeff Taffe s 22 kanadskými bodmi (10+12), na druhej priečke Jonathan Cheechoos 21 kanadskými bodmi (8+13). V tíme domácich je na čele kanadského bodovania 33 bodový Matt Ellison (13+20), na druhej priečke 26 bodový Alexander Materuchin (18+8). Gólman hostí Barry Brust disponuje k dnešnému dňu v aktuálnej sezóne 90,8% úspešnosťou zásahov s priemerom 2,76 gólov na zápas, Justin Pogge s 89,8% úspešnosťou drží priemer 3,15 gólov na zápas. Na druhej strane Ben Scrivens s 91,1% úspešnosťou zásahov pri priemere 2,42 gólov na zápas, Michail Karnauchov75,0% úspešnosť zásahov s priemerom 5,12 gólov na zápas.

Srdečne Vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Minsk Aréna bude hostiť klub od Dunaja a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Kríza pokračuje. Slovan neuspel ani v Minsku a prehral piaty zápas v sérii