Česi zdolali Švajčiarsko a postúpili priamo do štvrťfinále

Dominik Kubalík strieľa gól Česka na 2:1.
Dominik Kubalík strieľa gól Česka na 2:1. (Autor: TASR/AP)
SITA|18. feb 2018 o 00:00

Hokejisti Česka vyhrali v skupine všetky tri zápasy.

ZOH 2018 v Pjongčangu - hokej:

(A-SKUPINA)

ČESKO - ŠVAJČIARSKO 4:1 (1:1, 0:0, 3:0)

Góly: 8. Řepík (Erat, Horák), 44. Kubalík (Jan Kovář, Kolář), 59. Červenka (Kolář), 60. Řepík (Birner, Nakládal) - 15. Rüfenacht (Ambühl, Suter)

Vylúčení: 5:1 na 2 min, presilovky: 1:0, oslabenia: 0:0, rozhodovali: Iverson (Kan.), Olenin (Rus.) - Ritter (USA), Vanoosten (Kan.)

Česko: Francouz - Polášek, Nakládal, Kolář, Mozík, Jordán, Kundrátek, O. Němec - D. Kubalík, Jan Kovář, M. Erat - Červenka, Mertl, Martin Růžička - Sekáč, Koukal, Radil - Horák, Řepík, T. Zohorna - Birner

Švajčiarsko: J. Hiller - Untersander, E. Blum, R. Diaz, Geering, Loeffel, Furrer, Du Bois, Schlumpf - Praplan, Haas, Hollenstein - Ambühl, Suter, S. Moser - G. Hofmann, Corvi, Scherwey - Rüfenacht, Almond, Schäppi

PJONGČANG. Českí reprezentanti zdolali výber Švajčiarska 4:1 v nedeľňajšom zápase A-skupiny hokejového turnaja na ZOH 2018 v Pjongčangu.

Na gól Michala Řepíka odpovedal ešte v prvej tretine Thomas Rüfenacht.

Víťazný zásah si v úvode záverečného dejstva pripísal Dominik Kubalík, poistky pridali do prázdnej bránky Roman Červenka a Řepík.

Česko - Švajčiarsko (fotogaléria): fotogaléria

18.2.2018

Česi bez prehry ovládli tabuľku A-skupiny a zabezpečili si postup priamo do štvrťfinále. Výsledok tohto stretnutia rozhodol tiež o tom, že USA budú súperom Slovenska v zápase utorňajšieho play-off o postup do štvrťfinále.

Úspešnejší v stredu zabojuje proti Česku o semifinále.

Švajčiari ostanú na treťom mieste bez ohľadu na výsledok zápasu Kanady s Kórejskou republikou a čaká ich súboj o štvrťfinále.

V ňom sa stretnú s Nemcami.

Hlasy po zápase:

(zdroj: idnes.cz)

Michal Řepík, útočník ČR, strelec dvoch gólov: "Sme radi, že sme postúpili priamo do štvrťfinále. To bol náš prvotný cieľ, s ktorým sme išli na olympiádu.

Neodohrali sme tu ani jeden ľahký zápas. Možno však bolo dobré, že sme to mali s Kóreou ťažké, pretože nám to pomohlo pripraviť sa na Kanadu aj Švajčiarsko, aby sme sa neuspali."

Jan Kolář, obranca ČR: "V druhej tretine sme mali viac z hry, no nepramenili z toho žiadne šance, pretože oni bránili priestor pred bránkou. Nám sa nedarilo dostať sa tam a dorážať puky po strelách."

Josef Jandač, tréner ČR: "Najmä Francík (Francouz, pozn.) chytá výborne. To je základ. Má výbornú formu. Žiaľ, na posledných turnajoch sme nemali extra produktivitu, musíme zápasy vyhrávať s menším počtom strelených gólov. V play off to tak chodí. Zatiaľ smerom dozadu nedostávame góly, čo je dôležité."

Online prenos Zimná olympiáda 2018 (ZOH, hokej): Česko - Švajčiarsko

Olympijské Hry - muži Skupina A 2017/2018
18.02.2018 o 08:40
Česko
4:1
(1:1, 0:0, 3:0)
60' minúta
Ukončený
Švajčiarsko
Prehľad
Góly a asistencie: 8. Řepík (M. Erat), 44. D. Kubalík (Kolář), 59. Červenka, 60. Řepík (Birner, Nakládal) – 15. Rüfenacht (Ambühl, Suter).
Prenos
Česko svoj duel zvládlo a stáva sa víťazom základnej skupiny. Za ním skončí Kanada, potom Švajčiarsko a Južná Kórea. Česi tak do štvrťfinále vstúpia z najlepšej možnej pozície. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a želáme príjemný zvyšok víkendu.
Koniec zápasu.
59:11
59:11
goalČesko dalo gól!
Švajčiarom snaha nevyšla a je z toho ďalší gól do prázdnej brnky. Druhýkrát v zápase sa presadil MICHAL ŘEPÍK a Česku už víťazstvo určite neunikne. Asistencie: Michal Birner a Jakub Nakládal.
58:54
Švajčiari sa nevzdávajú a Hiller je opäť na striedačke. Po tomto prerušení sa bude vhadzovať po pravej ruke českého gólmana Francouza.
58:40
58:40
goalČesko dalo gól!
Švajčiari neustrážili puk, ku ktorému sa na útočnej modrej čiare dostal ROMAN ČERVENKA a pohodlne zakončil do prázdnej bránky. Bez asistencií.
58:07
Česi puk vyhodili popri mantineli a Radil ho dokorčuľoval, takže z toho zakázané uvoľnenie nie je. Iba pripomíname, že Švajčiarsko hrá stále bez brankára.
57:25
Švajčiari vyhrali buly, ale rýchla prihrávka obrancovi na modrej čiare preskočila hokejku a puk je už v strednom pásme.
57:19
Radil sa pokúšal trafiť prázdu bránku, ale netrafil sa a je z toho iba zakázané uvoľnenie. Česi teraz nemôžu striedať a budú sa brániť.
56:38
importantPo reklamnej prestávke sa bude vhadzovať pred českou bránkou. Švajčiarsky gólman Hiller odchádza na striedačku a Švajčiari budú hrať v šestici.
56:38
Švajčiarsko rýchlo prešlo na opačnú polovicu klziska, kde to Loeffel skúsil strelou z praévho kruhu, ale Fracouz si poradil a hru prerušil.
55:42
Česi vystrelili od modrej čiary, ale potom bol jeden z hokejistov v červenom drese natlačený na Hillera. Švajčiarsky gólman spadol, ale rozhodcovia hru neprerušili.
54:57
Česko prehustilo stredné pásmo a súpera do útoku vôbec nepúšťa. Českí hokejisti sa veľmi dobre bránia a majú výborne nakročené k víťazstvu v základnej skupine.
54:16
Česi sa dostali do ďalšieho brejku, v ktorom bol kapitán Erat, ale jeho strela spoza obrany bola napokon zblokovaná.
53:37
Rýchly prechod českého tímu. Z ľavého kruhu sa do strely oprel Polášek a následne sa domáci snažili aj o dorážky, ale Hiller puk pokryl lapačkou.
53:22
Česko bolo zastavené ofsajdom. Čas do konca riadnej hracej doby sa kráti a Česko zatiaľ zvláda svoju pozíciu veľmi dobre.
52:44
importantVeľká šanca aj na českej strane! Červenka z ľavého kruhu naznačil prihrávku, ale napokon sám vystrelil, ale Hiller sa nenechal oklamať a hru prerušil.
52:16
Zvyšujúsi sa tlak Švajčiarska stále pokračuje. Furrer si teraz nakorčuľoval pred bránku, ale v rýchlosti netrafil.
51:26
Švajčiarsko sa usadilo v pásme a pred bránkou bolo plno, čo sa rozhodol využiť Moser. V neprehľadnej situácii nahodil puk, ale Francouz si ho postrážil a hru prerušil.
51:00
Česko dostalo puk tesne za modrú čiaru, ale Švajčiari hrali ďalej, takže sa píska zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa bude pri útočnej modrej čiare Švajčiarska.
50:00
Začína sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Tempo stále neustáva a pokusy vidíme na oboch stranách.
49:32
importantMohlo byť vyrovnané! Haas v ľavom kruhu oklamal Čechov a uvoľnil sa do dobrej streleckej pozície. Francouza sa pokúšal prekvapiť zakončením k žrdi, ale tento priestor si brankár v červenom drese pokryl.
48:34
Česi vynikajúco forčekujú rozohrávku súpera. Švajčiarsko sa teraz dlhšie nevie usadiť v útočnom pásme, takže súvislejší tlak neprichádza.
48:05
Pokus o rýchlu českú rozohrávku smerom dopredu nevyšiel, je z toho iba zakázané uvoľnenie.
47:41
Česko bolo teraz pri pokuse o prechod do ofenzívy zastavené ofsajdom. Vhadzovať sa bude v strednom pásme pri modrej čiare.
46:44
Červenka si prevzal puk v útočnom pásme za bránkou, ale tam mu od hokejky odskočil a žiadne zakončenie ani prihrávka z toho neboli.
46:22
Česko sa pohodlne ubránilo a ďalší puk dostalo von z pásma. Českí hokejisti zatiaľ súperovi súvislejší tlak nedovoľujú.
45:32
Česko sa oslobodzuje iba za cenu zakázaného uvoľnenia. Domáci hráči nemôžu striedať a budú sa musieť brániť.
45:25
Švajčiari prišli do útočného pásma a postupne si tam vytvárajú menší tlak. Z pravého kruhu na vhadzovanie strieľal Schäppi, ale jeho pokus bol zblokovaný.
44:37
Česi boli v pásme, ale teraz si tam nerozumeli v rozohrávke a puk poslali na hokejky svojho súpera, ktorý je po inkasovaní ešte aktívnejší.
43:54
Švajčiarsko okamžite vyrazilo smerom dopredu. Puk po pravom krídle ťahal Hofmann, ale napokon v osobnom súboji nezavinene spadol.
43:02
43:02
goalČesko dalo gól!
Českí hokejisti sa dostali do brejku a aj do vedenia! DOMINIK KUBALÍK ostal zabudnutý pri pravej žrdi, kam k nemu prišla krížna prihrávka. Kubalík potom nemohol zaváhať a bezproblémovo zakončil za presúvajúceho sa Hillera. Asistencia: Jan Kovář.
42:38
Česko hru veľmi rýchlo prenieslo na opačnú polovicu klziska. Birner to tam skúsil iba akýmsi propagačným nahodením, ale Hiller puk podržal, takže sa bude vhadzovať pred Hillerom.
42:03
Veľmi pekná individuálna práca Hofmanna. Ten si puk potiahol z pravého krídla medzi kruhy a skúsil to švihom, ale Francouz mal odrytý výhľad a bez problémov si poradil.
41:27
Švajčiari iba vyrazili puk a odišli striedať. Česko bude útočiť spoza vlastnej bránky.
40:52
Pred modrou čiarou sa teraz veľmi tvrdo oprel do rany Polášek a Hiller mal obmedzený výhľad, ale aj napriek tomu si reflexívne a možno aj trochu so šťastím poradil.
40:20
Ihneď v úvode tretiny sa Česi dostali do pásma. Od modrej čiary prišlo aj zakončenie, ale po ňom dorážať nemohli.
40:01
Začala sa tretia tretina.
Druhá tetina presný zásah nepriniesla, ale aj tak sme sledovali skvelý a obojstranne aktívny hokej. Diváci sa dnes rozhodne nudiť nemôžu a očakávame, že inak tomu nebude ani v záverečnej perióde.
40:00
Druhá tretina sa skončila.
39:22
importantPuk si hokejisti posúvali po útočnom pásme Česka, až sa dostal pred bránku. Tam to z prvej okamžite skúšal Mertl, ale Hiller strelu zrazil hruďou.
39:02
Medzičasom sa začala posledná minúta druhej tretiny. Česko sa udržalo v útočnom pásme a pokúša sa nájsť priestor na strelu.
38:29
Švajčiarsku teraz vôbec nevyšiel pokus o rozohrávku. Hostia sa dopustili iba zakázaného uvoľnenia a vhadzovať sa bude po pravici Hillera.
38:02
Česi nahodili puk do útočného pásma a oba celky odchádzajú striedať. Po prestriedaní budú rozohrávať Švajčiari.
37:23
importantV pravom kruhu sa obtočil Koukal a nepríjemne vystrelil, ale trafil iba konštrukciu z vonkajšej strany. Ďalší varovný signál pre Švajčiarsko.
37:15
Česi predviedli rýchly prechod do pásma na opačnej polovici klziska, kde to Růžička skúsil individuálnym zakončením, ale Hiller ostal pokojný a hru prerušil.
36:24
Hostia prešli po dlhšej dobe do útoku. Diaz tam strieľal takmer od modrej čiary, ale pred ním bolo veľa hráčov a puk napokon skončil niekde medzi telami.
35:29
Česko sa teraz samé pripravilo o dobrú pozíciu súvislejšieho tlaku, pretože puk vyletel z pásma, ale domáci tím pokračoval v útočení a píska sa ofsajd.
35:03
Švajčiarsko sa teraz veľmi dlho bráni a navyše nestriedalo už taktiež dlhší čas. Česko si vypracovalo tlak ako v presilovke.
34:17
Birner dostal prihrávku medzi kruhy, ale bol asi až príliš blízko brankára, takže nedokázal dôraznejšie zakončiť.
33:56
Polášek získal puk na modrej čiare, ale nemal to tam na strelu, takže si povyšiel do rohu a odtiaľ sa pokúša nájsť niektorého zo svojich spoluhráčov.
33:18
Mozík teraz v pravom kruhu dostal puk a aj priestor, takže postúpil smerom na bránku a zakončil, ale Hiller si opäť poradil a hru ani neprerušil.
32:57
Z ľavého krídla teraz prišlo zakončenie Radila, ale to si do lapačky stiahol Hiller. Hra sa prerušuje a nasledovať bude vhadzovanie v útočnom pásme Česka.
32:10
Napokon sa k strele odhodla Kundrátek a jeho pokus bol ešte tečovaný. Vidíme naozaj veľké množstvo streleckých zakončení.
31:55
Českí hokejisti ostávajú v útočnom pásme, ale puk je pri mantineli a strela neprichádza. Oba celky hrajú mimoriadne aktívne a obetavo.
31:15
Sekáč mal menší náskok pred obranou, ale bol na ľavej strane v uhle. Pokúsil sa trošku rozpohybovať Hillera a striedal, no švajčiarsky gólman si dal pozor a puk schoval do lapačky.
30:08
importantČesko mohlo vyhrávať! Růžička pálil z uhla z pravej strany a Hiller puk iba vyrazil. Na opačnej polovici sa potom do puku oprel ďalší český hráč, ale ani on neuspel.
29:52
Švajčiari nahodili puk na českú bránku, pred ktorou prišiel ešte teč. Puk potom poskočil pred bránkou, a tak Francouz nemal najjednoduchšiu situáciu, ale zvládol ju a hru prerušil.
29:28
Zakázané uvoľnenie českého tímu. Vhadzovať sa bude po ľavej ruke brankára Francouza.
28:56
Oslabenie Česka sa medzičasom skončilo. Radil vykorčuľoval z trestnej lavice rovno do útočnej tretiny a Česko začína útočiť.
28:21
Švajčiari sa do pásma vrátili. Haas strieľal z ľavého kruhu na vhadzovanie, ale Mozík sa obetavo hodil do rany a puk zblokoval do bezpečia.
28:01
A puk teraz dvakrát vyletel až za švajčiarsku bránku. Českých hokejistov musíme naozaj pochváliť za skvelú defenzívnu činnosť.
27:20
Švajčiarsky tím sa do pásma nevrátil, pretože ho na modrej čiare zastavil iba ofsajd. Česko sa zatiaľ dobre bráni.
27:05
Koukal vložil hokejku do švajčiarskej rozohrávky a puk tečoval do stredného pásma. Švajčiarsko bude musieť založiť novú akciu.
26:54
Švajčiari ihneď obsadili útočné pásmo a strieľali. Puk ale zasiahol českého brankára Francouza do prilby a rozhodcovia hru prerušujú.
26:33
Vylúčenie v tíme Česko (Lukáš Radil – 2 min., podrazenie).
26:05
Česko si ešte udržalo pásmo. Medzi kruhmi chcel strieľať Koukal, ale napokon sa do puku obetavo hodil jeden zo zadákov švajčiarskeho tímu.
25:15
Růžička teraz predviedol vynikajúcu krížnu prihrávku cez útočné pásmo, v ľavom kruhu našiel Červenku a ten strieľal, ale Hiller bol pozorný.
24:43
Švajčiarsko vyhralo puk a okamžite sa presunulo do útočného pásma. Tam vystrelil Geering, ale Francouz všetko dobre videl a hru radšej upokojil prerušením.
24:25
Švajčiari sa dopustili zakázaného uvoľnenia. Hra sa preto presunie pre Hillera.
23:51
Švajčiari prešli do útoku a vyprasovali si dobrú pozíciu, ale bez strely. Moser mal puk v pravom kruhu, no rozhodol sa ešte prihrávať do lepšej pozície, ale tam našiel iba Čechov.
23:25
Videli sme ale nepresnosť pri prechode do útočnej tretiny a puk má teraz Švajčiarsko, ktoré chce takisto založiť útočnú akciu.
22:36
Švajčiari preniesli hru na opačnú stranu, ale Česko tam pokrylo priestor pred Francouzom a nič nebezpečnejšie sme nevideli. Hokejisti v červených dresoch budú rozohrávať.
21:55
Priamo medzi kruhmi bol v pokľaku Červenka, ale ani jeho zakončenie sa neujalo. Hra sa dlhšie neprerušuje a aktivita opäť stúpa.
21:34
Aktívni Česi prešli do útočnej tretiny. Kubalík zakončoval spred bránky, ale Hiller si dal pozor a puk dostal späť do hry.
20:50
Teraz Česi zrejme zabudli, že už sú v pätici. Puk vyhodili cez všetky čiary na zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Francouzom.
20:33
Vylúčený Mozík sa vracia späť na hraciu plochu. Česko záver početnej nevýhody zvládlo bez akýchkoľvek komplikácií.
20:20
Švajčiari sa síce dostali do útočného pásma, ale strela neprichádza. Všetko nasvedčuje tomu, že Česi sa už ubránia.
20:01
Začala sa druhá tretina.
Prvá tretina je za nami. Českí hokejisti v nej začali výborne a ujali sa vedenia, ale potom sa zhoršila ich disciplína. Aj keď neinkasovali v oslabení, gól dostali tesne po ňom a v samom závere tretiny prišlo dokonca dlhé vylúčenie Mozíka na štyri minúty, takže českým reprezentantom ubudlo veľké množstvo síl a za stavu 1:1 sa budú brániť aj v úvode druhej tretiny.
20:00
Prvá tretina sa skončila.
19:06
Veľká chyba v rozohrávke českého tímu, ktorý vo vlastnej presilovke vyprodukoval zakázané uvoľnenie. Vhadzovať sa preto bude pred Hillerom.
18:50
Švajčiari vôbec nepoľavujú. Ambühl sa teraz z ľavej strany natlačil priamo pred bránku a strieľal, ale prepadol cez brankára Francouza a veľkú šancu nevyužil.
18:09
importantDiaz terza vystrelil z opačnej pravej strany a jeho puk bol tečovaný, ale Francouz reflexívne zasiahol opäť. Česi sú už na pokraji síl a po tomto vyhodení odídu striedať.
17:50
Česko stále nemohlo striedať a musí sa brániť vo vlastnom obrannom pásme. Švajčiari teraz na súpera vyvíjajú obrovský ofenzívny nátlak.
17:34
importantObrovská šanca Švajčiarska! Od modrej čiary vystrelil kapitán Diaz a okamžite sa pred bránkou strhol súboj o dorážky. Francouz ležal na ľade a puk vôbec nemal pod kontrolou, napokon mu ale pomohli spoluhráči.
16:50
Emócie na ľade pribúdajú. Po odpískaní teraz Rüfenacht slovne zaútočil na Kundrátka, ktorý ale nemal o žiadny konflikt záujem, a tak museli švajčiarskeho hráča upokojiť rozhodcovia.
16:33
Vojtěch Mozík sa previnil nebezpečnou hrou vysokou hokejkou a dostáva 2+2 minúty! Tak toto je pre český tím veľká komplikácia.
16:08
Martin Růžička nahodil puk do rohu útočného pásma a tam sa oň okamžite strhol veľký súboj. Oba celky pokračujú v aktívnej hre a divákom sa duel musí páčiť.
14:47
14:47
goalŠvajčiarsko dalo gól!
Česi ubránili dvojnásobnú početnp nevýhodu, ale inkasujú krátko po jej skončení. Strelou z vonkajšej hranice ľavého kruhu sa o to postaral THOMAS RÜFENACHT. Brankár Francouz pri tomto góle veľa nevidel. Asistencie: Andres Ambühl, Pius Suter.
14:39
Na ľad sa vracia už aj Zohorna. Česi majú za sebou poriadne rušné minúty, počas ktorých odviedli v defenzíve veľkú prácu, ale zároveň im aj pomohlo veľké šťastie.
14:12
Z najhoršiaho je český tím vonku, už hrá aspoň vo štvorici, ale stále sa musí brániť.
13:58
importantMohlo byť vyrovnané! Ambühl vypálil z ťažkého uhla a prekonal Francouza, ale toho zachránila konštrukcia bránky.
12:39
Vylúčenie v tíme Česko (Tomáš Zohorna – 2 min., sekanie). Česi sa budú brániť iba v trojici.
12:10
Český tím ešte ostal v útočnom pásme a Řepík to skúsil z ľavého kruhu z otočky, takže švajčiarsky gólman si nevydýchne ani v početnej výhode.
12:02
importantObrovská šanca Čechov vo vlastnom oslabení! Mozík prenikol dopredu a strieľal a aj dorážal, ale Hiller si zrejme aj s kúskom šťastia poradil.
11:19
V oslabení začal český tím výborne. Horák vyhral buly a oficiálne domáci hokejisti ihneď vyhodili puk až za Hillera.
11:12
Vylúčenie v tíme Česko (Jan Kovář – 2 min., nedovolené bránenie).
11:10
Dominik Kubalík predviedol vynikajúci individuálny prechod. Puk získal ešte v obrannom pásme, ale vynikajúcimi oblúkmi sa razom ocitol v útoku.
09:58
Česko vynikajúco napáda a súperovi robí veľké problémy už v rozohrávke. Na útočnej modrej teraz získal puk Birner, ale bol okamžite dostúpený a nič nestihol vymyslieť.
09:14
Teraz sme videli viacero nepresností na oboch stranách. Výsledkom je zakázané uvoľnenie Čechov, ktorí chceli bleskovo založiť útočnú akciu.
08:56
Jordán teraz nahadzoval smerom do útočnej tretiny, ale tam nikoho nenašiel. Rozohrávať budú Švajčiari.
08:40
Českí hokejisti pokračujú v aktivite aj proti plnému počtu hráčov súpera. Puk teraz nahodili na zadný mantinel a okamžite sa ho pokúšajú dokorčuľovať.
07:09
goalČesko dalo gól!
Českí hokejisti využívajú presilovku a ujímajú sa vedenia! Erat poslal puk od pravého mantinlu a v strede klziska našiel MICHALA ŘEPÍKA, ktorý sa ihneď oprel do strely a trafil presne nad rameno gólmana. Asistencia: Martin Erat.
07:09
06:13
Začiatok presilovky Česku nevyšiel, puk totiž po ľavom mantineli vyhodili cez všetky čiary.
05:34
Vylúčenie v tíme Švajčiarsko (Enzo Corvi – 2 min., podrazenie).
03:55
Moser si teraz z pravého krídla stiahol puk smerom na bránku a vystrelil, ale český brankár si aj s týmto pokusom poradil a pripísal si úspešný zákrok.
02:18
Aktívni Švajčiari sa teraz tlačili do českej bránky, ale Almond napokon dorážať nedokázal, pretože gólman hru prerušil lapačkou a nasledovať bude vhadzovanie.
01:21
Od začiatku sledujeme obojstranne veľmi rýchly a bojovný hokej. Gólman Francouz teraz musel vyraziť strelu do rohu klziska.
01:12
Švajčiarski hokejisti teraz chceli preniknúť po pravej strane, ale ďaleko nezašli, pretože ich na útočnej modrej čiare zastavil ofsajd.
00:12
Prvé buly síce vyhrali Švajčiari, ale českí hokejisti začali okamžite napádať a získali puk, takže prvú akciu budú rozohrávať oni.
00:01
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Česko: Francouz (Furch) – Polášek, Nakládal, Kolář (A), Mozík, Jordán, Kundrátek, O. Němec – D. Kubalík, Jan Kovář (A), M. Erat (C) – Červenka, Mertl, Martin Růžička – Sekáč, Koukal, Radil – Birner, Horák, Řepík – T. Zohorna.

Švajčiarsko: Hiller (Genoni) – Untersander, E. Blum, Diaz (C), Geering, Loeffel, Furrer (A), Du Bois, Schlumpf – Praplan, Haas, Hollenstein – Ambühl, Suter, S. Moser (A) – Hofmann, Corvi, Scherwey – Rüfenacht, Almond, Schäppi..

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Česi zdolali Švajčiarsko a postúpili priamo do štvrťfinále