Futbalové prestupy ONLINE: Guardiola hovoril o belgickej superhviezde (utorok, 30. júl)

V popredí je futbalista Manchestru City Kevin de Bruyne.
V popredí je futbalista Manchestru City Kevin de Bruyne. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|30. júl 2024 o 07:55 (aktualizované 30. júl 2024 o 13:14)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v utorok 30. júla. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v utorok, 30. júla.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Boženík predmetom konfliktu

13:14 Funkcionárov holandského futbalového klubu Feyenoord Rotterdam už unavilo čakanie na peniaze za prestup slovenského útočníka Róberta Boženíka do Boavisty Porto.

Ako referuje web abola.pt s odvolaním sa na holandský denník De Telegraaf, Feyenoord sa obrátil na Medzinárodnú futbalovú federáciu (FIFA), aby od Portugalčanov dostal čím skôr dlžnú sumu okolo milióna eur.


Pascal Gross posilnil Dortmund

11:05 Vedenie Dortmundu získalo do svojich radov 33-ročného stredopoliara Pascala Grossa. Do klubu prichádza z anglického Brightonu. Nemecký klub by mal za prestup zaplatiť sedem miliónov eur plus bonusy.


Trenčín získal mladého brankára na hosťovanie

9:33 V rámci hosťovania do konca sezóny rozšíri rady AS Trenčín brankár Luka Damjanović (20) z Zvijezda 09. Mládežnícky reprezentant Bosny a Hercegoviny so svojim tímom v minulej sezóne vypadol z najvyššej súťaže. Hráča zastupuje agentúra ktorá s AS dlhšiu dobu spolupracuje.


Z Leverkusenu do Saudskej Arábie

8:03 Iránsky útočník Sardar Azmoun prestúpil do tímu Šabáb Al-Ahlí z bundesligového Bayeru Leverkusen, informoval v pondelok klub Emirates Pro League.

"Šabáb Al-Ahli je najlepší," povedal 29-ročný hráč vo videu, ktoré jeho nový klub zverejnil na X.

Azmoun prišiel do Bayeru Leverkusen v roku 2022 zo Zenitu Petrohrad a uplynulú sezónu strávil na hosťovaní v AS Rím, kde odohral 23 zápasov Serie A a strelil tri góly.

Šabáb Al-Ahli, ktorý skončil v Saudi Pro League na druhom mieste za Al-Waslom, sa chce dostať do hlavnej fázy Ligy majstrov AFC, keď sa v predkole stretne s iránskym Sepahanom.


Dúfam, že ostane, vravel Guardiola

7:53 Tréner Manchestru City Pep Guardiola sa vyjadril k možnému odchodu belgického stredopoliara Kevina de Bruyneho.

Nehovoril som s ním. Ale klub mi oznámil, že sme na neho nedostali žiadnu ponuku. Neviem, čo sa stane, ale dúfam, že zostane," povedal španielsky tréner s tým, že rozhodnutie ostáva na hráčovi, no je presvedčený, že ostane.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Guardiola hovoril o belgickej superhviezde (utorok, 30. júl)