Futbalové prestupy ONLINE: Počíta PSG so Škriniarom? Mal ho ponúknuť do Turecka (sobota, 29. jún)

Milan Škriniar.
Milan Škriniar. (Autor: TASR)
Sportnet|29. jún 2024 o 08:20 (aktualizované 29. jún 2024 o 23:52)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v sobotu, 29. júna. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už aj v Premier League či na Slovensku.

V Španielsku, Taliansku, Nemecku a Francúzsku sa však prestupové obdobie začína až 1. júla. Vo väčšine krajín sa uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste za sobotu, 29. júna.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)

Koniec online prenosu

23:50 Dnešný online prenos je na konci, ďakujeme, že ste spolu s nami sledovali futbalové prestupy. Ďalšie vám prinesieme už zajtra.


Wiley do Štrasburgu?

22:30 Štrasburg verí, že podpíše ľavého obrancu USA a Atlanty Caleba Wileyho.

Zaoberajú sa potenciálnym budúcim výhľadom na prestup Chelsea, ale Štrasburg je momentálne pod vedením Patricka Vieiru.


Škriniar do Turecka?

19:05 PSG ponúklo Milana Škriniara viacerým tureckým klubom vrátane Besiktasu, Galatasaray a Fenerbahce.

Hoci si ho vnútorne veľmi váži, najmä Luis Enrique, niektorí parížski lídri nezatvárajú dvere pred odchodom Fabiana Ruiza.


Niakhaté absolvoval lekársku prehliadku

19:00 Moussa Niakhaté absolvoval zdravotnú starostlivosť v Lyone a dnes večer sa chystá podpísať kontrakt ako nový hráč OL. Zmluva do júna 2028 je potvrdená.

Niakhaté bude oficiálne predstavený ako nový hráč Lyonu začiatkom budúceho týždňa.


Gray môže stáť 35 miliónov libier

19:00 Brentford dosiahol ústnu dohodu s Leeds United ohľadom dohody s Archie Grayom.

Klub chce dokončiť dohodu o zmluve a lekárske testy. Brentford je ochotný investovať do hráča 35 miliónov libier.


De Ligt je otvorený prestupu

18:50 Manchester united nadviazal kontakt s Matthijsom de Ligtom. Obranca Bayernu Mníchov je otvorený k prestupu k "červeným diablom"


Kellyman do Chelsea

14:00 Anglický futbalista Omari Kellyman prestúpil z Aston Villy do FC Chelsea, kde podpísal šesťročný kontrakt. Podľa britských médií sa dohoda medzi klubmi vyšplhala na približne 19 miliónov libier.

Osemnásťročný útočník odohral v uplynulej sezóne v prvom tíme Aston Villy šesť zápasov. Do mládežníckej akadémie birminghamského klubu prišiel v roku 2022 z Derby County. Anglicko reprezentuje v mládežníckych kategóriách.

"Je to obrovský klub s úžasnou históriou. Som veľmi šťastný, že sa môžem k Chelsea pripojiť. Chcem byť úspešný v novom tíme," uviedol Kellyman podľa agentúry Reuters.


Joselu oficiálne prestúpil do Kataru

12:20 Španielsky futbalový reprezentant Joselu prestúpil do katarského klubu Al-Gharafa. V klube ešte pred podpisom zmluvy podstúpi lekársku prehliadku po návrate z prebiehajúcich ME v Nemecku. Dohodol sa na dvojročnom kontrakte.

Tridsaťštyriročný útočník strávil uplynulú sezónu na hosťovaní v Reale Madrid z Espanyolu. Real si po sezóne na neho uplatnil opciu a vzápätí ho predal do Kataru, údajne za 1,5 milióna eur.

V minulosti pôsobil aj v bundesligovom Hoffenheime, Eintrachte Frankfurt a Hannoveri, v anglických kluboch Newcastle United a Stoke City či v španielskom Deprotivo La Coruňa.

Tréner španielskej reprezentácie Luis de la Fuente ho zaradil do nominácie na európsky šampionát. Zatiaľ sa predstavil iba v záverečnom zápase B-skupiny proti Albánsku.

Joselu je druhý španielsky hráč na ME, ktorý tento týždeň opustil Real Madrid a zamieril do klubu na Blízkom východe. Nacho sa dohodol na spolupráci s nováčikom saudskoarabskej ligy Al Qadsiah.


Ziyech prestúpil do Galatasarayu

10:00 Marocký futbalový reprezentant Hakim Ziyech je už definitívne hráč Galatasarayu Istanbul. Do tímu tureckého šampióna prestúpil zadarmo z londýnskej Chelsea, informovala agentúra Reuters.

Tridsaťjedenročný Ziyech už v istanbulskom klube pôsobil v minulej sezóne na hosťovaní, ktoré sa teraz zmenilo na trvalý prestup. V Chelsea bol od roku 2020 po príchode z Ajaxu Amsterdam, v drese The Blues vyhral Ligu majstrov, európsky Superpohár UEFA i MS klubov.


Coutinho sa vracia do Brazílie

8:25 Brazílčan Philippe Coutinho sa dohodol na podmienkach návratu do tímu CR Vasco da Gama, sídliaceho v Rio de Janeiro. Zmluva je takmer hotová.

Niekdajšia hviezda Liverpoolu či Barcelony je v súčasnosti hráčom Aston Villy, klub je pripravený dať Coutinhovi zelenú, aby čoskoro odišiel.


Nováčik Serie A si vyhliadol známe meno

8:20 Francúzsky obranca Raphael Varane je blízko prestupu do talianskeho Coma, rozhovory o dohode prebiehajú.

Varane bude v Taliansku diskutovať o zmluvných podmienkach s Comom a bude mať osobné rozhovory s trénerom Cescom Fabregasom.


Aston Villa získala finalistu Ligy majstrov

8:20 Holandský futbalový reprezentant Ian Maatsen bude hrať od nasledujúcej sezóny za Aston Villu.

Štvrtý tím uplynulého ročníka Premier League získal ľavého obrancu z konkurenčnej Chelsea za približne 44,5 milióna eur. Dvadsaťdvaročný hráč sa dohodol na šesťročnom kontrakte.

Maatsen prišiel do Chelsea už v roku 2018, ale väčšinu času pôsobil na hosťovaniach v iných kluboch.

Jarnú časť uplynulého ročníka strávil v Borussii Dortmund, v jej drese si zahral aj vo finále Ligy majstrov proti Realu Madrid (0:2). Figuruje aj v kádri Holandska na prebiehajúcich ME v Nemecku, pripomenul portál BBC.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Počíta PSG so Škriniarom? Mal ho ponúknuť do Turecka (sobota, 29. jún)