Futbalové prestupy ONLINE: De Bruyne odmietol saudskoarabský klub (pondelok, 22. júl)

Kevin de Bruyne v drese Manchestru City.
Kevin de Bruyne v drese Manchestru City. (Autor: TASR/AP)
Sportnet, SITA|22. júl 2024 o 12:25

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v pondelok 22. júla. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra.

Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v pondelok, 22. júla.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)


De Bruyne odmietol Saudskú Arábiu, ale láka ho

12:20 Belgického futbalistu Kevina De Bryuneho svetové média v uplynulých týždňoch spájali s prestupom do saudskoarabského ambiciózneho klubu Al Ittihad.

Podľa najnovších informácii britskej televízie Sky Sports však z jeho odchodu z anglického Manchestru City nič nebude.

Informácie podobného charakteru priniesol aj renomovaný novinár Fabrizio Romano, podľa ktorého jeden s najlepších tvorcov hry na svete nesúhlasil s osobnými podmienkami klubu z Blízkeho východu.

Belgický kapitán Kevin De Bruyne dáva gól v zápase proti Rumunsku na EURO 2024.
Belgický kapitán Kevin De Bruyne dáva gól v zápase proti Rumunsku na EURO 2024. (Autor: TASR/AP)

Tridsaťtriročný odchovanec klubu KAA Gent už pred EURO 2024 v Nemecku naznačil, že aktuálna zmluva, ktorú má v Manchestri platnú len do konca sezóne 2024/2025, môže byť jeho posledná v Premier League.

„Do konca zmluvy s Manchestrom City mi ostáva jeden rok, takže je na mieste zamýšľať sa nad budúcnosťou. Môj najstarší potomok má osem rokov a pozná len Anglicko. Pýta sa ma aj na to, ako dlho ešte budem hrať za City. Príde čas, keď sa budeme musieť rozhodnúť," povedal De Bruyne ešte pred kontinentálnym šampionátom, na ktorom Belgičania stroskotali už v osemfinále na Francúzoch.

Finančným podmienkam v Saudskej Arábii v ostatnom období neodolali viaceré hviezdy svetového futbalu, vrátane Cristiana Ronalda či Karima Benzemu. Zdá sa, že anabáze v tejto ázijskej krajine by sa nebránil ani De Bruyne.

"V mojom veku musíte byť otvorení všetkým možnostiam, hovoríme o neskutočných sumách na záver kariéry. Budem musieť premýšľať o budúcnosti a moja manželka by nemala problém s exotickým dobrodružstvom. Za dva roky v Saudskej Arábii by som zarobil neuveriteľné peniaze. Zatiaľ hrám pätnásť rokov a k takej sume som sa možno ani nedostal," doplnil šesťnásobný víťaz Premier League.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: De Bruyne odmietol saudskoarabský klub (pondelok, 22. júl)