Futbalové prestupy ONLINE: Kováčik má nového spoluhráča z Man City (nedeľa, 25. august)

Maximo Perrone v drese Manchestru City
Maximo Perrone v drese Manchestru City (Autor: SITA/AP)
Sportnet|25. aug 2024 o 14:45 (aktualizované 25. aug 2024 o 15:01)

Pozrite si prehľad zaujímavých futbalových prestupov v letnom prestupovom období 2024 na Slovensku aj v zahraničí v nedeľu 25. augusta. Sledujte minútu po minúte.

BRATISLAVA. Letné prestupové okno v roku 2024 je v plnom prúde. Prestupuje sa už vo všetkých top ligách na svete.

Vo väčšine krajín sa prestupové obdobie uzatvorí 1. septembra. Pozrite si prehľad prestupov na jednom mieste v nedeľu 25. augusta.

Futbalové prestupy ONLINE (leto 2024)


Arsenal priviedol stredopoliar z La Ligy

15:00 Mikel Merino prestupuje do londýnskeho Arsenalu. Španielsky stredopoliar už absolvoval zdravotnú prehliadku, dohoda s Realom Sociedad je spečatená.

Kluby sa dohodli na prestupovej sume 32 miliónov eur plus dodatky 5 miliónov eur. Merino podpísal zmluvu do júna 2028 plus opcia na ďalšiu sezónu.


Como angažovalo Argentínčana z Manchestru City

14:45 Máximo Perrone sa stal novou posilou talianskeho tímu Como 1907, v ktorom pôsobí aj Slovák Peter Kováčik. Argentínčan sa pripojí ku klubu na hosťovanie z Manchestru City.

21-ročný stredopoliar prestúpil do Premier League v januári 2023 z argentínskeho Atlético Vélez Sarsfield na základe päťapolročnej zmluvy s Manchestrom City a krátko nato debutoval medzi seniormi pri výhre 4:1 nad Bournemouthom. V minulej sezóne potom odišiel na hosťovanie do Las Palmas.

„Je vzrušujúce, že sa k nám pripojí taký všestranný hráč ako Perrone. Jeho nedávny výkon z prípravy demonštroval jeho prepojenú hru a kreativitu v strede poľa," povedal o novej posile tréner Cesc Fàbregas.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Futbalové prestupy ONLINE: Kováčik má nového spoluhráča z Man City (nedeľa, 25. august)