ONLINE: FC Barcelona - Paríž St. Germain (Liga majstrov dnes)

FC Barcelona vs. PSG, Liga majstrov osemfinále.
FC Barcelona vs. PSG, Liga majstrov osemfinále. (Autor: Sportnet)
Sportnet|16. feb 2021 o 17:00

Sledujte online prenos s nami.

ONLINE PRENOS: FC Barcelona - Paríž St. Germain/PSG (futbal, Liga majstrov, LIVE, stream, NAŽIVO, dnes)

Liga majstrov Osemfinále 2020/2021
16.02.2021 o 21:00
Barcelona
1:4
(1:1, 0:3)
90+5 minúta
Ukončený
Paríž
Prehľad
Góly: 27. Messi (pen.) – 32. Mbappé, 65. Mbappé, 70. Kean, 85. Mbappé. ŽK: 20. Gueye (PSG). Rozhodca: Kuipers – van Roekel, Zeinstra (NED).
Prenos
To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera.
Štatistiky zápasu:

Držanie lopty: 51 % : 49 %.
Strely na bránu: 4:8.
Strely mimo: 5:4.
Rohy: 4:7.
Ofsajdy: 1:0.
Fauly: 11:16.
Parížania predviedli v druhom polčase výborný výkon a zaslúžene vyhrali prvý zápas osemfinále Ligy majstrov. Už úvod druhého dejstva sa niesol v ich réžii, zlomovým momentom sa však stal až Mbappého druhý gól v zápase v 65. minúte, po ktorom museli domáci otvoriť hru a Parížania tento priestor využili. Tretí gól PSG pridal Kean a Mbappé napokon dokázal skompletovať svoj hetrik krásnym tretím zásahom. Barcelončania sa snažili s výsledkom niečo urobiť, okrem Navasovej chyby pri rozohrávke, ktorá takmer spôsobila gól Barcelony, sa však k ničomu vyslovene nebezpečnému nedostali. Šance Barcelony na postup sú tak po prvom zápase osemfinále minimálne.
90+5
Koniec zápasu.
90+4
Dembèlé centroval z prvej po zemi po Messiho prihrávke na pravú stranu, jeho prihrávku ale nedokázal pred bránou hostí zasiahnuť Braithwaite. Domáci už asi ďalšiu šancu na zníženie skóre mať zrejme nebudú.
90+3
Braithwaite sa tlačil za Messiho kolmicou cez stred obrany, loptu mu ale doslova odkopli z nôh obrancovia PSG. Tí už za hracím predmetom ani nebežia a nechali ho v strede poľa domácim.
90+2
Túto sériu domácich rohových kopov ukončil brankár PSG Navas, ktorý chytil center z rohu. S výkopom sa brankár hostí neponáhľa.
90+1
Barcelona získala v krátkom časovom slede tri rohové kopy, ani jeden z nich ale neviedol k ohrozeniu brány hostí a Parížania vždy loptu zrazil na ďalší roh.
90
Bude sa hrať ešte päť minút.
90
Alba si nabehol na ľavé krídlo na Messiho prihrávku a z prvej nacentroval na prednú tyč. Tam pred nabiehajúcim si Braithwaiteom zrazil loptu na roh Marquinhos.
89
changeStriedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Alessandro Florenzi, prichádza Thilo Kehrer.
87
O víťazovi zápasu je už fakticky rozhodnuté, Barcelončania sa ale stále snažia aspoň znížiť svoju stratu. Katalánci sa preto usadili na útočnej polovici k svojmu ďalšiemu postupnému útoku.
85
85
goalParíž dal gól!
Mbappé završuje svoj hetrik! Parížania sa po zisku lopty dostali do prečíslenia 3 proti 2, na konci ktorého na hranici šestnástky Barcelony posunul Draxler loptu na ľavú stranu na KYLIANA MBAPPÉHO a ten ju krásnou technickou strelou z prvej zakrútil do ľavého horného rohu ter Stegenovej brány.
85
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Antoine Griezmann, prichádza Martin Braithwaite.
85
changeStriedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Moise Kean, prichádza Danilo Pereira.
84
Navasovi sa ďalšia rozohrávka už vydarila a jeho spoluhráči sa dostali na útočnú polovicu. Priamočiaro k bráne sa už ale neženú a radšej získavajú čas.
82
importantNavas veľmi dlho váhal s rozohrávkou a takmer sa mu to vypomstilo. Svojím odkopom totiž trafil napádajúceho Griezmanna, od ktorého sa lopta odrazila tesne mimo brány PSG.
81
Parížania majú v tejto chvíli zápas pevne pod kontrolou a nepúšťajú domácich ani na vlastnú polovicu. De Jong preto musel loptu na Griezmanna nakopnúť, prudká prihrávka však skončila až u brankára PSG Navasa.
79
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Piqué, prichádza Ricard Puig.
79
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Pedri, prichádza Trincão.
79
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza Miralem Pjanić.
78
Paredes hľadal oblúčikom do šestnástky Mbappého, tomu sa ale pri jeho nábehu postavil do cesty Griezmann, ktorý Mbappého navyše zasiahol do nohy. Ani tentokrát sa penalta kopať nebude.
77
Dembèlé sa uvoľnil na pravom krídle a tvrdo vystrelil už zvnútra šestnástky, avšak vysoko nad Navasovu bránu.
76
Kimpembe sa po zisku lopty nijak nerozpakoval s odkopom do autu na útočnej polovici. Loptu musel vrátiť do hry brankár Barcelony ter Stegen.
75
Kean však pokazil rozohrávku a nepresnou prihrávkou daroval loptu domácim. Tí sa bleskurýchlo vracajú na útočnú polovicu.
74
Domáci sa vrhli do útoku a zatlačili hostí k ich šestnástke. Ich útok skončil nepresnou kolmicou Busquetsa na Griezmanna, ktorá skončila za bránkovou čiarou.
73
changeStriedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Marco Verratti, prichádza Julian Draxler.
72
Pri nábehu na Messiho center zo štandardky do šestnástky PSG zasiahol Icardi Piquého, ktorý spadol na trávnik. Hlavný rozhodca znovu necháva hru plynúť ďalej.
71
changeStriedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergiño Dest, prichádza Oscar Mingueza.
70
70
goalParíž dal gól!
Hostia odskakujú už do dvojgólového náskoku! Paredes zakrútil loptu z priameho kopu na zadnú tyč, kde zostal úplne nepochopiteľne neobsadený MOISE KEAN a ten hlavičkou od zeme poslal loptu k bližšej tyči ter Stegenovej brány. Domáci gólman si na loptu siahol, už ju ale vyraziť nedokázal.
69
PSG pokračuje v tlaku a po faule na ľavej strane útočnej polovice získava priamy kop.
68
importantMbappé začína meniť zápas na svoju exhibíciu! Mbappé dostal ďalšiu výbornú prihrávku zo stredu poľa a až veľmi jednoducho sa dostal cez Desta priamo pred brankára ter Stegena. Ten výborným zákrokom zlikvidoval Mbappého gólovú príležitosť.
66
Gól ešte kontroloval VAR kvôli možnému ofsajdu Florenziho pri nábehu na Paredesov pas, porušenie pravidiel ale nenašiel a gól PSG tak platí.
65
65
goalParíž dal gól!
Hostia sa dostávajú do vedenia! Paredes vysunul krásnym pasom na pravé krídlo za obranu Barcelony Florenziho, ktorého center pred bránu ter Stegena ešte zrazil vracajúci sa Piqué. Lopta sa však odrazila priamo pred KYLIANA MBAPPÉHO, ktorý ju nekompromisne poslal do odkrytej brány domáceho tímu.
64
Hostia trpezlivo kombinujú na vlastnej polovici a s rozohrávkou sa nikam neponáhľajú. Domáci ich vôbec nenapádajú.
62
Messiho prihrávku zasiahol Kean, ktorý stál presne na hranici vlastného pokutového územia, rukou. Hlavný rozhodca nechal hru pokračovať a situáciu ani nekonzultoval s videoasistentom.
61
Barcelona prebrala iniciatívu a teraz sú to domáci, kto tlačí svojho súpera do obrany. Florenzi v sklze teraz odkopol center z pravej strany z vlastnej šestnástky, znovu ale len na kopačky domácich.
60
Vysoký center z rohu domácich sa zakrútil na zadnú tyč ku Griezmannovi, ktorý však v hlavičkovom súboji fauloval.
59
Messiho strelu zo štandardky zrazil múr PSG na rohový kop.
58
Kimpembe zasiahol pred vlastnou šestnástkou rukou do tváre Messiho. Priamy kop pre Barcelonu z výbornej streleckej pozície.
57
Dembèlé sa pokúsil o sólový prienik z pravého krídla do šestnástky, loptu mu však na hranici šestnástky čistým sklzom vypichol Kurzawa. Odrazenú loptu získali domáci.
56
Až teraz sa domáci konečne dostali na útočnú polovicu. Hostia sa zatiahli do obranného postavenia a nepúšťajú Barcelončanov do bezprostrednej blízkosti vlastnej šestnástky.
55
Barcelona pri svojej snahe o postupný útok znovu stratila loptu už v strede poľa a hostia môžu znovu vyraziť dopredu. Mbappé však ani pri svojej rýchlosti nedokázal dobehnúť prudkú prihrávku do šestnástky Barcelony.
54
Druhý polčas je zatiaľ plne pod kontrolou PSG. Hostia sú aktívnejší, tlačia sa viac dopredu a majú loptu pod kontrolu výrazne dlhšiu dobu ako domáci.
53
Mbappé predviedol svoju techniku, keď v strede poľa obišiel trojicu protihráčov. Busquets ho potom síce fauloval, Mbappého tím sa ale i tak prekombinoval na útočnú polovicu.
52
Kean, ktorý si nabiehal na pravú stranu útočnej polovice za Verrattiho nákopom, doslova stiahol v súboji o loptu na trávnik Albu. Domáci získavajú loptu na svoje kopačky.
51
Piqué potiahol prenikajúceho Mbappého za dres, hráč PSG ale následnú výhodu nevyužil. Lopta skončila za bránkovou čiarou a do hry ju vráti brankár Barcelony ter Stegen.
50
50
importantMbappé našiel Icardiho na hranici šestnástky a Icardi potom ešte pätičkou posunul loptu na pravú stranu šestnástky Barcelony na Keana. Keanovu tečovanú strelu vyrazil ďalším výborným zákrokok gólman ter Stegen.
49
Verrattiho strela zo strednej vzdialenosti bola zablokovaná priamo do rúk ter Stegena. Ten loptu vyhodil do stredu poľa, jeho spoluhráčom sa ale rozohrávka nevydarila a o loptu rýchlo prišli.
48
Parížania vstúpili do druhého polčasu veľmi aktívne a znovu sa dostali na útočnú polovicu. Barcelona je zatiahnutá pri vlastnej šestnástke.
47
importantMbappé si naviedol pred šestnástkou Barcelony loptu na pravačku a technickou strelou ju zakrútil tesne mimo ľavej tyče ter Stegenovej brány.
46
changeStriedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Idrissa Gueye, prichádza Ander Herrera.
46
Začal sa druhý polčas.
Druhý polčas sa začne približne o 22:02.
Prvý polčas ponúkol zaujímavý dej a pomerne otvorený futbal. Začal sa síce opatrne, po prvej veľkej gólovej príležitosti Griezmanna na konci úvodnej štvrťhodiny sa však oba tímy zamerali omnoho viac na útok a výsledkom toho bolo niekoľko výborných streleckých možností na oboch stranách. Skóre otvoril z pokutového kopu barcelonský kapitán Lionel Messi, už o pár minút neskôr však vyrovnal Kylian Mbappé. Viac gólov už Navas a hlavne skvele chytajúci ter Stegen nedovolili. Druhý polčas tak sľubuje dramatickú zápletku.

Štatistiky po 1. polčase:

Držanie lopty: 49 % : 51 %
Strely na bránu: 3:3
Strely mimo: 1:3
Rohy: 0:6
Ofsajdy: 0:0
Fauly: 4:10
45+1
Prvý polčas sa skončil.
45+1
Záver prvého polčasu sa odohráva na polovici hostí, kde držia Barcelončania loptu na svojich kopačkách.
45
Nadstavený čas je jedna minúta.
45
45
importantNa center od rohovej zástavky si na prednej tyči výborne nabehol Icardi, ktorý prudkou hlavičkou nasmeroval loptu tesne mimo domácej brány.
44
Domácemu brankárovi ter Stegenovi sa nevydaril odkop po malej domov a loptu „zluftoval“ tak, že skončila za bránkovou čiarou. Roh pre PSG.
43
Barcelona rozohrala po faule Gueyeho nakrátko, prakticky okamžite ale o loptu prišla. Hostia akoby sa dopredu príliš neponáhľali a guľatý nezmysel si prihrávajú len v strede poľa.
42
Gueye, ktorý už má jednu žltú kartu, zasiahol v súboji o loptu veľmi tvrdo do členku Busquetsa. Hlavný rozhodca dáva hráčovi PSG posledné varovanie.
40
K rozohrávke rohu sa tentoraz postavil Verratti, ktorého nákop na prednú tyč odvrátil na ďalší roh Piqué. Ten sa potom Parížanom nevydaril a domáci tak úplne zadarmo získali hrací predmet.
39
Mbappé sa tlačil za kolmicou na ľavú stranu šestnástky, pred neho sa ale pretlačil Dest, ktorý mu loptu v páde odkopol na roh.
38
importantKean si spracoval na hranici šestnástky prihrávku z pravého krídla a pohotovo z otočky vystrelil po zemi k ľavej tyči. Ter Stegen opäť výborne zasiahol a loptu vyrazil.
37
37
importantDembèlé vysunul prihrávkou na ľavú stranu útočnej polovice Barcelony do úniku Griezmanna, ktorý svoj šprint skončil až v šestnástke PSG. Jeho strela po zemi skončila tesne mimo ľavej tyče Navasovej brány.
36
Paredes nacentroval z rohu do stredu barcelonskej šestnástky, odkiaľ však domáci dokázali loptu odhlavičkovať. Domáci hneď vyrážajú do rýchleho protitútoku.
35
35
importantMbappé našiel prihrávkou z ľavého krídla v šestnástke Barcelony rozbehnutého Kurzawu, ktorý vystrelil zľava cez obrancu a jeho strelu po zemi k vzdialenejšej tyči musel brankár ter Stegen vyraziť končekmi prstov na rohový kop.
34
Barcelona získala štandardnú situáciu z pravej strany útočnej polovice. Messimu sa jej rozohrávka teraz príliš nevydarila a jeho center doletel presne do rúk pripraveného brankára Navasa.
32
32
goalParíž dal gól!
Je vyrovnané! Kurzawa si nabehol na ľavé krídlo na výborný pas zo stredu poľa a z prvej posunul loptu na hranicu šestnástky na Verrattiho. Ten ju hneď prihral do šestnástky na KYLIANA MBAPPÉHO, ktorý si ju posunul doľava okolo Lengleta a zblízka strelou k tyči nedal šancu brankárovi Barcelony ter Stegenovi.
31
Florenzi nacentroval z pravej strany loptu pred bránkovisko, kam si nabiehal Mbappé. Francúz zasiahol loptu pätičkou, jeho zakončenie ale v sklze zastavil Piqué.
30
Hostia vytlačili Kataláncov na ich polovicu ihriska a napokon doslova donútili de Jonga k strate lopty. Domáci bleskurýchlo zacúvali do obranného postavenia.
29
Messi sa prekľučkoval do šestnástky PSG a posunul loptu na os ihriska na voľného Dembèlého, ktorý však z výbornej streleckej pozície vystrelil úplne nezmyselne z prvej a slabo. Gólman PSG Navas s týmto pokusom nemal žiadny problém.
27
27
goalBarcelona dala gól!
Domáci otvárajú skóre! LIONEL MESSI vystrelil z penaltového bodu do pravého horného rohu brány PSG. Aj keď gólman hostí Navas vystihol stranu, tak na takto umiestnenú strelu nemal šancu dosiahnuť.
27
importantJe to definitívne, Barcelona bude kopať pokutový kop!
26
importantDe Jong spadol v pokutovom území PSG v súboji s Kurzawom, ktorý Holanďana zasiahol pri jeho nábehu za nákopom na pravú šestnástky zozadu do nohy. Hlavný rozhodca ukázal na penaltový bod a loptu už si zobral Lionel Messi, penaltu ale ešte musí potvrdiť VAR.
25
Oba tímy si nepresnými prihrávkami v strede poľa vymenili kontrolu nad loptou a hrací predmet sa už vrátil na kopačky hráčov Barcelony.
24
Katalánci sa znovu prekombinovali na útočnú polovicu, ich akcia sa však skončila pomerne ďaleko od Navasovej brány kvôli nepresnej prihrávke na krídlo na Pedriho.
23
Dest fauloval na ľavom krídle pri rohovej zástavke Mbappého. Hostia rozohrali štandardku nákopom do stredu pokutového územia, s ktorým si však obrancovia Barcelony bez väčších problémov poradili.
22
Do postupného útoku sa tak dostali hostia. Mbappého center z ľavého krídla odhlavičkoval Piqué, lopta sa ale za šestnástkou vrátila na kopačky hráčov parížskeho klubu.
21
Center do šestnástky hostia odvrátili a následne zablokovali i strely Pedriho a de Jonga spoza šestnástky. Domáci sa ešte dožadovali penalty po zákroku Verrattiho na Griezmanna v pokutovom území, hlavný rozhodca ale necháva hru pokračovať ďalej.
20
yellowCardPrvú žltú kartu dostáva za držanie rozbehnutého Pedriho Idrissa Gueye (Paríž Saint-Germain). Priamy kop pre Barcelonu.
19
Ten rozohrali hostia nakrátko, nedostali sa však ani k centru a ani k nebezpečnejšiemu zakončeniu. V strede poľa potom o loptu navyše prišli.
18
importantPekná kombinácia hostí skončila prihrávkou na ľavú stranu pokutového územia Barcelony na Icardiho, ktorému ale lopta nesadla a jeho slabú strelu okolo vybiehajúceho brankára ter Stegena odkopol vracajúci sa Pedri na rohový kop.
17
Barcelona následne hrací predmet získala a môže znovu prejsť k svojmu tradičnému štýlu útoku na krátke prihrávky. Hostia sú zatiahnutí na vlastnej polovici.
16
Na ľavom krídle sa pekne uvoľnil Kurzawa, ktorý loptu nacentroval do šestnástky Barcelony. Piqué trochu zvláštnym obranným zákrokom pätičkou loptu zastavil.
14
14
importantGriezmann dostal dobrú prihrávku za obrancu na ľavú stranu šestnástky, zoči-voči brankárovi PSG ale neuspel. Gólman Navas jeho zakončenie vyrazil.
13
Hostia donútili domácich k strate lopty a následne ju nakopli na hrot útoku. Obrancovia Barcelony si však tento nákop postrážili a loptu získali.
12
Center z rohu hostí letel na prednú tyč, odkiaľ loptu odhlavičkoval do bezpečia Griezmann. Hostia sa okamžite zatiahli dozadu a domáci tak musia znovu útočiť „do plných“.
11
Kean sa pokúsil o individuálny prienik z pravého krídla do šestnástky Barcelony, táto snaha ale neuspela. Keanovi sa však podarilo získať aspoň rohový kop.
9
Gueye po ošetrení pokračuje v hre. Loptu majú na kopačkách domáci, ktorí sa svojím postupným útokom posunuli na útočnú polovicu.
8
Na trávniku zostáva ležať Gueye, hra je tak prerušená a záložník hostí je ošetrovaný.
7
Na opačnej strane sa pokúsil o strelu z hranice šestnástky PSG Dembèlé, cez prehustený priestor ale lopta na bránu hostí nedoletela.
6
Gueye sa postaral o prvý strelecký pokus, z pomerne veľkej diaľky ale výrazne minul ter Stegenovu bránu.
5
Úvod zápasu je zatiaľ z oboch strán veľmi opatrný. Ani jeden z tímov nechce otvoriť hru a nechať súperovi priestor na rýchly protiútok, loptu si tak hráči prihrávajú hlavne v strede poľa.
4
Hostia vytlačili svojím napádaním domácich až k ich šestnástke, o loptu ich však zatiaľ nepripravili. Obrancovia Barcelony držia loptu na svojich kopačkách aj pod tlakom napádajúcich hostí.
3
Prvý postupný útok tak môžu rozohrať i domáci. Loptu si prihrávala hlavne obranná štvorica Barcelony, ktorej pomohol faulom Verratti.
2
Za dlhým nákopom na útočnú polovicu si nabiehal Mbappé, pred vlastné pokutové územie však vybehol brankár Barcelony ter Stegen, ktorý pred ním odkopol loptu aspoň na krídlo.
1
Výkop zápasu mali hostia, ktorí si loptu prihrávajú v strede poľa a na vlastnej polovici. Dopredu sa zatiaľ neponáhľajú.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Barcelona bude hrať v tradičných červenomodrých dresoch, Parížania v bielych.
Oba tímy práve vybiehajú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Dest, Piqué, Lenglet, Alba – S. Busquets – F. de Jong, Pedri – Griezmann, Messi (C), O. Dembèlé.

Náhradníci: Neto, Peña – Pjanić, Braithwaite, Puig, Trincão, Fernandes, Firpo, Umtiti, Mingueza.

Paríž Saint-Germain: Navas – Florenzi, Marquinhos (C), Kimpembe, Kurzawa – Paredes, Gueye – Kean, Verratti, Mbappé – Icardi.

Náhradníci: S. Rico, Letellier – Kehrer, Rafinha Alcântara, A. Diallo, Sarabia, A. Herrera, Danilo Pereira, Draxler, Bakker, Michut.

Rozhodca: Kuipers – van Roekel, Zeinstra (NED).
importantTento zápas sa kvôli opatreniam na zamedzenie šírenia ochorenia COVID-19 bude hrať bez divákov.


Vzájomné zápasy

Oba kluby sa v Lige majstrov proti sebe doteraz postavili desaťkrát a vzájomná bilancia hovorí tesne v prospech Barcelony, ktorá vyhrala nad parížskym klubom štyrikrát, remizovala s ním trikrát a trikrát mu podľahla. Z posledných piatich vzájomných zápasov vyhrala Barcelona štyri, pričom zatiaľ posledný vzájomný zápas je zrejme najpamätnejším súbojom týchto dvoch klubov. V zápase označovanom ako „La Remontada“ vyhrala Barcelona doma 6:1, čím dokázala postúpiť po debakli 0:4 v prvom zápase v Paríži.

Posledných 5 vzájomných zápasov:
10. 12. 2014 (Skupinová fáza): Barcelona – PSG 3:1
15. 4. 2015 (Štvrťfinále): PSG – Barcelona 1:3
21. 4. 2015 (Štvrťfinále): Barcelona – PSG 2:0
14. 2. 2017 (Osemfinále): PSG – Barcelona 4:0
8. 3. 2017 (Osemfinále): Barcelona – PSG 6:1


Paríž Saint-Germain

Parížsky klub odvolal tesne pred koncom roku 2020 trénera Thomas Tuchela kvôli neuspokojivým výsledkom, pod jeho nástupcom Mauriciom Pochettinom je však PSG tiež „len“ na druhom mieste tabuľky francúzskej Ligue 1. Po 25 odohraných zápasoch stráca na prvé Lille bod a v tomto kalendárnom roku sa zatiaľ prezentuje výbornou formou, keď prehralo jediný zápas na ihrisku Lorientu (2:3).

Parížania sa do osemfinále prebojovali z vyrovnanej skupiny H, ktorú sa im podarilo vyhrať napriek tomu, že po troch odohraných zápasoch mali na konte len tri body. Odvety však zvládli skvele, všetky totiž vyhrali a vďaka lepším vzájomným zápasom sa nakoniec dostali i pred Lipsko do čela skupiny.

Zápasy v skupine H:
PSG – Manchester United 1:2
Başakşehir – PSG 0:2
RB Lipsko – PSG 2:1
PSG – RB Lipsko 1:0
Manchester United – PSG 1:3
PSG – Başakşehir 5:1

Nebudú hrať:
- Juan Bernat (zranenie kolena)
- Colin Dagba (zranenie stehna)
- Ángel Di María (zranenie stehna)
- Neymar (zranenie triesel)
- Timothée Pembélé (choroba)


FC Barcelona

Barcelona sa po slabom vstupe do sezóny v španielskej LaLige rozohrala k výborným výkonom a vďaka sérii 12 ligových zápasov za sebou bez prehry sa posunula na priebežné tretie miesto. Z neho však na suverénneho lídra Atlético Madrid stráca už 8 bodov, pričom má Atlético v porovnaní s Barcelonou ešte jeden zápas k dobru.

Do osemfinále Ligy majstrov postúpila Barcelona z druhého miesta skupiny G, v ktorej zaostala za víťazom skupiny Juventusom len kvôli horším vzájomným zápasom. Katalánci vyhrali všetky zápasy okrem posledného, v ktorom doma prehrali s Turínčanmi 0:3 a keďže vonku v Turíne vyhrali len 2:0, tak sa prepadli na druhé miesto tabuľky.

Zápasy v skupine G:
Barcelona – Ferencvároš 5:1
Juventus – Barcelona 0:2
Barcelona – Dynamo Kyjev 2:1
Dynamo Kyjev – Barcelona 0:4
Ferencvároš – Barcelona 0:3
Barcelona – Juventus 0:3

Nebudú hrať:
- Ronald Araújo (zranenie členka)
- Philippe Coutinho (zranenie kolena)
- Anssumane Fati (zranenie kolena)
- Sergi Roberto (svalové zranenie)

Otázny štart:
- Martin Braithwaite (svalové zranenie)
- Gerard Piqué (zranenie kolena)
Vitajte pri on-line prenose zo zápasu FC Barcelona – Paríž Saint-Germain. Osemfinále Ligy majstrov sa začne o 21:00.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»ONLINE: FC Barcelona - Paríž St. Germain (Liga majstrov dnes)