Rozhodla obrovská chyba. Nemecko vyhralo Pohár konfederácií

Nemci vyhrali Pohári konfederácií 2017.
Nemci vyhrali Pohári konfederácií 2017. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|2. júl 2017 o 00:10

Nemecko vyhralo Pohár konfederácií prvýkrát.

BRATISLAVA. Futbalisti Nemecka sa prvýkrát v histórii stali víťazmi Pohára konfederácií FIFA. V nedeľňajšom finále na petrohradskom štadióne Krestovskij triumfovali nad Čile 1:0.

Jediný gól stretnutia zaznamenal v 20. minúte Lars Stindl.

Nemci napodobnili Brazíliu (1997, 2005) a Francúzsko (2001), keď ako úradujúci majstri sveta vyhrali Pohár konfederácií FIFA. Tretie miesto po výhre nad Mexikom 2:1 po predĺžení obsadilo Portugalsko.

Za najlepšieho brankára turnaja vyhlásili čílskeho gólmana Claudia Brava. Zlatú kopačku pre najlepšieho strelca získal trojgólový Timo Werner, Zlatú loptu pre najužitočnejšieho hráča si odniesol kapitán nemeckého tímu Julian Draxler.

Pozrite si, ako prebiehal finálový súboj Pohára konfederácií: fotogaléria

3.7.2017

Pohár konfederácií FIFA 2017 - finále (Petrohrad):

Čile - Nemecko 0:1 (0:1)

Gól: 20. Stindl. ŽK: Vidal, Jara, Vargas, Bravo - Kimmich, Can, Rudy. Rozhodoval: Mažič (Srb.), 60.000 divákov.

zostavy a striedania:

Čile: Bravo - Isla, Medel, Jara, Beausejour - Aranguiz (81. Sagal), M. Diaz (53. Valencia), Hernandez - Vargas (81. Puch), Vidal, Sanchez

Nemecko: ter Stegen - Ginter, Mustafi, Rüdiger - Kimmich, Stindl, Rudy, Hector - Goretzka (90.+ Süle), Draxler - Werner (79. Can)

Hlasy po zápase (zdroj: RTVS):

Julian Draxler, kapitán Nemecka: "Na to, že Pohár konfederácií mnohí zosmiešňovali, dopadol turnaj pre nás výborne. Bojovali sme ako dvadsaťjednotka vo finále proti Španielsku. Každý titul je výnimočný."

Claudio Bravo, brankár Čile: "Odohrali sme veľmi dobrý zápas, no nedosiahli sme želaný výsledok. Som však hrdý na to, že som mohol byť súčasťou tejto generácie čílskych hráčov."

Zoznam doterajších víťazov Pohára konfederácií FIFA

1992 v Saudskej Arábii: Argentína (2. Saudská Arábia, 3. USA)

1995 v Saudskej Arábii: Dánsko (Argentína, Mexiko)

1997 v Saudskej Arábii: Brazília (Austrália, ČR)

1999 v Mexiku: Mexiko (Brazília, USA)

2001 v Japonsku a Kór.rep.: Francúzsko (Japonsko, Austrália)

2003 vo Francúzsku: Francúzsko (Kamerun, Turecko)

2005 v Nemecku: Brazília (Argentína, Nemecko)

2009 v JAR: Brazília (USA, Španielsko)

2013 v Brazílii: Brazília (Španielsko, Taliansko)

2017 v Rusku: Nemecko (Čile, Portugalsko)

ONLINE prenos: Čile - Nemecko (Pohár konfederácií FIFA 2017, finále)

Pohár konfederácií Finále 2016/2017
02.07.2017 o 20:00
Čile
0:1
(0:1, 0:0)
90+5 minúta
Ukončený
Nemecko
Prehľad
Góly: 20. Stindl. ŽK: 59. Arturo Vidal (CLE), 65. G. Jara (CLE), 75. E. Vargas (CLE), 90. Bravo (CLE) – 59. Kimmich (GER), 90. Can (GER), 90+2. Rudy (GER).
Prenos
Nemecko podčiarklo pre nich skvelý športový víkend. V piatok sa zo zlata na ME do 21 rokov v Poľsku tešili tamojší mladíci a dnes aj cyklista Marcel Kittel na Tour de France. V nedeľu večer parádny víkend a piatok podčiarkli aj seniorskí reprezentanti. Aj keď Joachim Low nezobral so sebou do Ruska najväčšie hviezdy, mladí futbalisti dokázali poraziť vo finále silné Čile a turnajom prešli cez jedinej prehry. O všetkom rozhodol v dvadsiatej minúte Lars Stindl.
importantNemecko je víťazom Poháru Konfederácií v roku 2017!
90+5
Koniec zápasu.
90+5
importantAlexis Sánchez poslal krásnu strelu ponad múr k vzdialenejšej žrdi do protipohybu ter Stegena. Gólman Barcelony dokázal loptu vyraziť do bezpečia.
90+4
Ginter fauloval tesne pred vlastnou šestnástkou a Čile teda dostane k dispozícii veľmi zaujímavú pozíciu na strelu z priameho kopu.
90+3
Dlhý nákop do šestnástky Nemecka, až z polovice Čile, smeroval na Vidala. Ten aj vyhral hlavičkový súboj, no nasmeroval loptu iba k ter Stegenovi.
90+2
yellowCardŽltú kartu dostáva Sebastian Rudy (Nemecko).
90+2
changeStriedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Leon Goretzka, prichádza Niklas Süle.
90+1
Nadstavuje sa 5 minút.
90
yellowCardŽltú kartu dostáva Emre Can (Nemecko).
Žltú kartu dostáva Claudio Bravo (Čile).
89
Emre Can spadol na trávnik, ale fauloval on. Navyše si loptu nechal niekde pod dresom a tak sa strhla menšia mela, pretože Čiľania chceli rýchlo rozohrať. Mažič všetko upokojil.
88
Arturo Vidal centroval sprava, lenže tečovaný pas dostali Nemci do bezpečia a po peknom protiútoku hlavičkoval z ťažkej situácie priamo do rukavíc Brava Draxler.
87
importantKimmich poslal krásny pas na Stindla do pokutového územia, no jediného strelca gólu v tomto zápase na hranici faulu v poslednej chvíli zastavil Medel.
86
Draxler so spoluhráčmi o loptu prišiel, Isla preto rýchlo vhodil aut a Čile sa už snaží predrať sa smerom do pokutového územia ter Stegena.
85
Nemecko vyviezlo loptu až na polovicu Čile, kde sa bude snažiť naťahovať čas a otupiť snahu súpera, ktorá blížiacim sa záverom rastie.
84
importantTečovaný center smeroval priamo na ter Stegena, to si určite myslel aj on, lenže nemeckého brankára predskočil Puch, obrovskou obetavosťou ju udržal na hracej ploche, prihral pod seba na Sagala, lenže ten voľný z päťky pred prázdnou bránou prekopol.
83
Rüdiger mal čo robiť s prenikajúcim Puchom, nakoniec mu spadol pod nohy a odvrátil aspoň na rohový kop. Ten sa sa Alexisovi síce nepodaril, no príde aj ďalší.
82
Valencia napriahol z diaľky a prudkou ranou preveril ter Stegena, ktorý však bol pri svojej bližšej žrdi a dokázal si s nepríjemnou loptou poradiť.
81
changeStriedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Charles Aránguiz, prichádza Ángelo Sagal.
Striedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Eduardo Vargas, prichádza Edson Puch.
80
Aránguiz dostal otvorený priestor pred pokutovým územím protivníka a tak namieril po trávniku k vzdialenejšej žrdi. Ter Stegen končekmi prstov vyrazil.
79
changeStriedanie v tíme Nemecko: z ihriska odchádza Timo Werner, prichádza Emre Can.
78
Claudio Bravo si dával na čas s rozohrávkou, ktorú poslal iba do stredu ihriska. Tam Čile loptu udržalo, navyše si Vidal vypýtal faul.
77
Rohovým kopom Čiľania veľa vody nenamútili, pretože Nemci bez problémov odvrátili a následný pokus z diaľky od Islu dôrazný nebol.
76
Emócie pracujú naplno aj na lavičke Čile a zdá sa, že Juan Antonio Pizzi, tréner Čile, pôjde na tribúnu.
75
yellowCardŽltú kartu dostáva Eduardo Vargas (Čile).
75
importantPo dvoch nie príliš podarených centroch do šestnástky Nemecka sa lopta ešte odrazila pred päťku, kde bol úplne sám Vidal, lenže strelou pod brvno nechal vyniknúť ter Stegena.
74
Eduardo Vargas síce dostal loptu do šestnástky, avšak okamžite ho dostúpili dvaja obrancovia. Čiľan síce vystrelil, no len do stredu brány, kde bol ter Stegen.
73
Timo Werner si nabehol za defenzívu Čile, dostal prihrávku do behu, lenže mal od nej veľmi ďaleko. Zasiahol Bravo. Na druhej strane centroval Isla, iba do rukavíc ter Stegena.
72
Alexis Sánchez si naviezol loptu do šestnástky zľava. Najskôr prihrával, lenže následne sa dostal k zakončeniu. Vyzeralo to na dobrú pozíciu, perfektne mu do rany padol Rudy.
71
Kimmich si na pravom krídle pomohol faulom, čomu sa len usmieva. Postranný mával zástavkou dosť dlho, Mažič si to všimol pomerne neskoro.
70
Už len dvadsať minút do konca tohto stretnutia, ktoré majú Nemci plne pod kontrolou. Čile je v poslednom čase dosť nervózne, čo mu v snahe vyrovnávať nepomáha.
69
Čile síce získalo rohový kop, ale nedokázalo z neho vôbec nič vymyslieť. Medel sa chvíľu na to previnil faulom na útočnej polovici.
68
Nemecko ale veľmi dobre bráni už na začiatku svojej polovice, súper si teda musí loptu rozhadzovať do šírky len v strede ihriska.
67
Goretzka chcel vysunúť do pokutového územia Wernera, tomu lopta ušla od nohy a Čiľania ju získali pre seba. Môžu tak založil ofenzívnu akciu.
66
Nemecko sa po tom, ako Jarovi bol priznaný faul, malo k dispozícii priamy kop. Center do malého vápna mal zakončiť Rüdiger, to sa mu medzi mnohými hráčmi nepodarilo.
65
yellowCardŽltú kartu dostáva Gonzalo Jara (Čile).
63
Timo Werner ostal poriadny úder od Jaru, ktorý mu najskôr stúpil na nohu a zároveň aj prudko lakťom a asi schválne, udrel do jeho tváre. Faul sa nepískal, lenže Mažič nechá rozhodnúť video.
62
Valencia centroval prudko do malého vápna, no našiel len miesta, kde stál pripravený ter Stegen a tomu sa podarilo vyboxovať do bezpečia.
61
Kimmich sa stal terčom útoku od Aránguiza už po tom, ako lopta opustila hraciu plochu. Hlavný arbiter Mažič všetko vyriešil dohovorom. Čile pokračovalo smerom dopredu, Vidal získal roh.
60
Hodina hry je za nami a Nemecku hrá všetko do karát. Prečkalo nápor Čile z úvodu, strelilo gól, no a teraz drží súpera na krátko.
59
yellowCardŽltú kartu dostáva Joshua Kimmich (Nemecko).
Žltú kartu dostáva Arturo Vidal (Čile).
58
Veľmi dobrý center letel do päťky, kde sa k lopte tlačilo niekoľko hráčov, najbližšie k zakončeniu mal Kimmich, ale v skrumáži tiel strela neprišla. Vidal následne odkopol.
57
Ďalší faul čilského mužstva prišiel vedľa jeho šestnástky pri autovej čiare. Pred Brava tak priletí centrovaný projektil.
56
Práve Draxler zahral roh, jeho center odkopol na prvej žrdi jeden z čilských hráčov. Hector bol o chvíľu na to faulovaný na polovici súpera, Nemecko rýchlo rozohralo na krátko.
55
55
importantJulian Draxler sa krásnym sólom dostal až do obrovskej šance pred Brava. Jeho zakončenie pravdepodobne smerovalo do brány, v poslednej chvíli tečoval loptu Jara a bude to teda roh.
53
changeStriedanie v tíme Čile: z ihriska odchádza Marcelo Díaz, prichádza Leonardo Valencia.
52
Eduardo Vargas sa na hranici šestnástky k zakončeniu nepresadil. Vidal sa ešte pokúsil o center, ten si nemeckí hráči dokázali postrážiť a odvrátiť.
51
Claudio Bravo sa zahral na obrancu a telom odtlačil od lopty Goretzku tak, že loptu nechal prejsť za bránkovú čiaru a mohol odkopávať od svojej svätyne.
50
Čile prešlo smerom k bráne Nemecka, no v strede ihriska sa faulom voči Kimmichovi previnil záložník Pablo Hernández.
49
Werner dostal peknú kolmicu vedľa šestnástky súpera, kde však narazil na Islu a ten ho cez seba ďalej už nepustil.
48
Nakoniec Čiľania rozohrali na krátko a o loptu prišli. Dopredu sa vydal Draxler, nepodarilo sa mu taktiež vymyslieť vôbec nič.
47
Arturo Vidal si vypýtal faul na polovici súpera, ale ďaleko od brány ter Stegena, takže je otázne, ako s touto výhodou čilskí hráči naložia.
46
Začal sa druhý polčas.
Čile bolo prvých dvadsať minút lepším tímom, ale paradoxne do vedenia išli Nemci. Hra sa následne vyrovnala, šance stále boli na oboch stranách, avšak ďalší gól sme doposiaľ nevideli.
45+0
Prvý polčas sa skončil.
45
45
importantLeon Goretzka sa ocitol sám pred brankárom Bravom po tom, ako Čile pokazilo rozohrávku. Mladý záložník vo veľkej šanci trafil Claudia Brava.
44
Na pekný center Eduarda Vargasa si pred malým vápnom nabehol Alexis Sánchez, jeho hlavička presná nebola, a tak ju zo vzduchu stiahol ter Stegen.
43
Pretiahnutý center sprava našiel až Beausejoura na druhej strane. Krajný obranca ešte udržal loptu v hre, Čile sa už dlho na polovici súpera nezdržalo.
42
Hector dokázal udržať loptu, keď už sa dostával do problémov, pretože ho fauloval Hernández. O pár sekúnd neskôr však spomínaný Nemec fauloval Aránguiza.
40
importantWerner naviedol loptu na hranicu šestnástky, kde si zasekol dvoch súperov a prihral pod seba. Draxler vystrelil po trávniku prudko smerom k žrdi, bránu však minul.
39
Vidal sa stretol v tvrdom súboji s Goretzkom, faul sa píska nemeckému záložníkovi, no vyzeralo to veľmi vyrovnane.
38
Timo Werner mohol byť na konci peknej akcie Nemecka, lenže včas sa vrátil Isla a odvrátil na rohový kop.
37
Eduardo Vargas sa pokúsil spracovať ťažký pas na hranici šestnástky a keď videl, že to nepôjde, tak prihral do druhej vlny. Založil tým len kontru súpera.
36
importantDraxler poslal nádhernú kolmicu do šestnástky, kde si loptu prebral Goretzka a aj keď bol z uhlu, tak namieril tesne vedľa Bravovej vzdialenejšej žrde.
35
Rüdiger nepustil cez seba do pokutového územia žiadneho hráča či loptu, nasledovať tak bude roh. S tým však Čiľania nenaložili dobre.
34
Aranguíz získal loptu vedľa postrannej čiary od Draxlera, ktorý ho následne fauloval tak, že mu nechtiac zavadil o ľavú nohu. Čiľan bude v poriadku.
32
Arturo Vidal sa prekľučkoval k ďalšiemu zakončeniu z miesta tesne pred pokutovým územím. Opäť sa mu priestor troch žrdí trafiť nepodarilo, namieril nad.
31
Marcelo Diáz sa snažil po nepresnej prihrávke spoluhráčov aspoň udržať loptu na polovici súpera, aby Nemci neprešli do protiútoku. To sa mu podarilo, odkopol ju k ter Stegenovi.
30
Joshua Kimmich síce v šestnástke spadol, lenže bolo to skôr preto, že sa pošmykol. Penalta sa teda samozrejme pískať nebude.
29
Marcelo Diáz sa do zakončenia nedostal, dopredu prešiel Draxler. Okamžite ho však dobehol Vidal a loptu mu dokázal bez väčších problémov uchmatnúť.
28
Prihrávka za defenzívu mala hľadať Tima Wernera, čo sa aj dialo, no nakoniec mal k lopte najbližšie Claudio Bravo.
27
Timo Werner získal loptu od Medela a mohol pokračovať s Draxlerom do situácie dvoch proti jednému, alebo dokonca iba na brankára Brava, lenže všetko zastavil ofsajd.
25
Gary Medel si veľmi dobre počkal na pohyb rýchleho Draxlera, ktorý chcel vniknúť do pokutového územia. Sklz Čiľana všetko zastavil.
24
Isla si síce trochu rozpačito, ale predsa vymenil loptu s Vidalom a vnikol do pokutového územia, kde predkladal prihrávku na voľného Aránguiza. Záložník Čile ale netrafil ideálne.
23
Marcelo Diáz sa pokúsil preniesť hru zo stredu ihriska dlhým pasom na ľavú stranu, no tam nebol ani jeden z hráčov v červenom drese.
22
Znova akcia dvoch futbalistov Nemecka, ktorí sa pričinili o prvý gól. Stindl z pravej strany poslal krásny pas za obranu do šance pre Wernera, ten nabiehal z ofsajdu.
20
20
goalNemecko dalo gól!

Európsky celok dáva gól úplne z ničoho nič, pretože Marcelo Diáz urobil obrovskú chybu – prišiel o loptu pred šestnástkou. Werner prihral popri Bravovi na spoluhráča a LARS STINDL sa pred prázdnou bránou nemýlil.
20
importantTer Stegen nepredviedol práve najlepší zákrok, čo sa snažili využiť dvaja útočníci Čile a to sa im stalo osudným, pretože si ako keby zavadzali a nedokázali rozvlniť sieť.
19
Čiľania vymysleli signál namiesto strely. Lopta išla na pravú stranu, kde zakombinoval Isla s Diázom, avšak zakončenie krajného obrancu nebolo vôbec presné.
18
Alexis Sánchez centroval takmer po zemi, čo Nemci vystihli. Čile napriek tomu ostalo vpredu, Goretzka pred šestnástkou fauloval Vidala.
17
Beausejour sa dostal zľava až pred pokutové územie, kde pripravil streleckú pozíciu pre Vidala. Ten nakoniec nestriedal, no akcia pokračovala a uvidíme rohový kop.
16
Eduardo Vargas sa po prihrávke od Islu dostal do ťažkej pozície, keďže mal proti sebe hneď dvoch protihráčov. Snažil sa loptu udržať, lenže tá mu ušla za čiaru.
15
Roh rozohral kapitán Julian Draxler. Našiel presne hlavu Skhodrana Mustafiho, ten zakončil tesne nad bránu, ktorú stráži Claudio Bravo.
14
Nemci sa aj s menším šťastím dostali až do malého vápna. Stindl poslal sprava veľmi dobrý center, pred Wernerom odvrátil na rohový kop Aránguiz.
13
Goretzka stratil loptu pred šestnástkou, čo na strelu po rýchlej kľučke využil Eduardo Vargas. Ter Stegen s jeho pokusom väčší problém nemal.
12
Po zákroku Mustafiho nasledoval rohový kop, ktorý Alexis Sánchez zahral na prvú žrď, no tú najlepšie postrážil stopér Ginter.
11
Isla síce zle prihral, avšak okamžite sa vrátil smerom dozadu a dlhú prihrávku zachytil pre spoluhráčov. Tí prešli dopredu, Eduardo Vargas vypálil spoza pokutového územia nad.
10
Hrá sa v strede ihriska, kde loptu držia Čiľania a posúvajú si ju medzi sebou. Smerom dopredu sa momentálne nijak extra neponáhľajú a čakajú na svoju šancu.
9
Čile znova na lopte po tom, ako ju len na chvíľu požičali súperovi. Úvod zápasu rozhodne patrí futbalistom v červených dresoch.
7
Hráči z juhoamerickej krajiny sa vo veľkom počte vyrojili do napádania, čo viedlo k zisku lopty. Zakončenie Vidala spoza pokutového územia presné nebolo.
6
Čile pokračuje vo svojej ofenzívnej snahe. Pravou stranou sa im ale až do šestnástky dostať nepodarilo, Isla mohol aj tak vhadzovať aut.
5
importantAránguiz si to nasmeroval priamo do šestnástky, v poslednej chvíli ho fantastickým sklzom zastavil Rudiger. Ešte však prišla dorážka Vidala, ter Stegen zasiahol.
4
Faul Alexisa Sáncheza v strede ihriska síce daroval loptu Nemecku, avšak Čile sa k nej veľmi rýchlo dostalo znova.
3
Po peknej kombinácii na ľavej strane Čile prišla prihrávka na hranicu šestnástky, kde číhal Arturo Vidal, no nemohol zakončiť, pretože pred tým bol pískaný ofsajd.
2
Úvod zápasu je veľmi opatrný, pretože tímy si na seba dávajú pozor, a tak sa hra pohybuje hlavne v strede ihriska.
1
Čile malo výkop finálového stretnutia, ktoré favorita nemá. Oba tímy túžia po zisku trofeje, a tak sa môžeme tešiť na perfektné stretnutie. Ak bude aspoň také dobré, ako súboj o bronz, tak sa hnevať určite nebudeme.
1
Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

Čile: Bravo (C) – G. Jara, Medel, Isla, Beausejour – Aránguiz, M. Díaz, P. Hernández – E. Vargas, Arturo Vidal, Alexis Sánchez.
Náhradníci: Herrera, Toselli – Mena, Roco, F. Silva, Fuenzalida, Sagal, P. Díaz, Gutiérrez, Rodríguez, L. Valencia, Puch.

Nemecko: ter Stegen – Ginter, Mustafi, Rüdiger – Kimmich, Rudy, Goretzka, Hector – Stindl, Draxler (C) – Werner.
Náhradníci: Trapp, Leno – Plattenhardt, Henrichs, Wagner, Demirbay, Can, Younes, Süle, Sané, Brandt, Demme..
Čile

Juhoameričania ubránili druhú priečku v poslednom zápase skupiny. Poďme však postupne, pretože si musíme povedať, že Čile začalo turnaj výhrou 2:0 nad Kamerunom. V závere sa presadil Vidal a Vargas. Následne prišla remíza proti silným Nemcom, ktorí ale nemajú v Rusku najlepší výber. Alexis Sánchez dal rýchly gól, ešte do polčasu vyrovnal Lars Stindl. Nerozhodné to bolo aj naposledy. Proti Austrálii bolo Čile favoritom, no stav 1:1 po zásahu Troisiho v druhom dejstve zachraňoval Martín Rodríguez. V semifinále Čile zaskočilo favorita. Duel s Portugalskom nepriniesol v riadnom hracom čase ani jeden gól, a tak rozhodoval penalty. Claudio Bravo chytil tri pokusy, Čiľania trikrát trafili do čierneho a preto postúpili.

Zápasy Čile v skupine B

Kamerun – Čile 0:2 (Vidal, Vargas)
Nemecko – Čile 1:1 (Stindl – Alexis)
Čile – Austrália 1:1 (Rodríguez – Troisi)

Semifinále

Portugalsko – Čile 0:0, 0:3 na pokutové kopy

Nemecko

Majstri sveta nepriviedli na Pohár konfederácii najsilnejší tím a najväčšie hviezdy ostali doma. Šancu preto dostávajú mladíci a zatiaľ im to vôbec nejde zle. Hneď na úvod získali tri body, lenže proti Austrálii to bola poriadna dráma. Nemecko vyhralo 3:2 zásluhou gólu Goretzku z úvodu druhého polčasu. Proti Čile sa zrodila remíza 1:1. Najskôr chybu obrany využil Alexis Sánchez, Lars Stindl pred prestávkou vyrovnal. Naposledy však favorit vyhral 3:1 nad Kamerunom, ktorý dohrával bez vylúčeného Žilinčana Mabouku. V semifinále to bola v podstate bezproblémová jazda, aj keď Mexiko hrýzlo, no nevedelo sa gólovo presadiť. O osude duelu rozhodol dvomi gólmi v úvode stretnutia Goretzka.

Zápas Nemecka v skupine

Austrália – Nemecko 2:3 (Rogič, Jurič – Stindl, Draxler, Goretzka)
Nemecko – Čile 1:1 (Stindl – Alexis Sánchez)
Nemecko – Kamerun 3:1 (Demirbay, Werner 2 – Aboubakar)

Semifinále

Nemecko – Mexiko 4:1
(Goretzka 2, Werner, Younes – Fabián)
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Rozhodla obrovská chyba. Nemecko vyhralo Pohár konfederácií