O'Neill si do Aston Villy vyhliadol Srba Milijasa

SITA|3. jún 2009 o 18:07

Tréner anglického futbalového klubu Aston Villa Martin O'Neill uvažuje o srbskom reprezentantovi Nenadovi Milijasovi ako o vhodnej náhrade za Garetha Barryho.

BELEHRAD. Tréner anglického futbalového klubu Aston Villa Martin O'Neill uvažuje o srbskom reprezentantovi Nenadovi Milijasovi ako o vhodnej náhrade za Garetha Barryho, ktorý sa upísal Manchestru City.

Informoval o tom belehradský denník Press newspaper. "Milijasa dlhší čas pozorujú skauti Villy, na ktorých urobili dojem jeho schopnosti. Rozhodujúce slovo však vyriekne O'Neill po sobotňajšom zápase," napísalo periodikum, ktoré ďalej uvádza, že tréner si príde 26-ročného hráča osobne pozrieť na sobotňajší kvalifikačný duel MS 2010 medzi Srbskom a Rakúskom.

Stredopoliarov agent Branko Milovanovič odmietol Milijasov prestup do Aston Villy, ale vyhlásil, že futbalista bol blízko k uzavretiu zmluvy s Wolverhamptonom. "Niekoľko tímov z Nemecka, Anglicka a Španielska prejavilo dlhodobý záujem o Nenada a očakávame ich zástupcov na zápase Srbska s Rakúskom," dodal Milovanovič.

Nachádzate sa tu:
Domov