Oktagon 28: Michal Konrád s treťou výhrou v rade, Martiníka k ničomu nepustil

(Zdroj: Oktagon MMA)
Dávid Lukáč|25. sep 2021 o 20:04

Konrád pokračuje v úspešnom ťažení.

PRAHA. Premiéru v Oktagon MMA si odkrútil David Martiník, ktorý trénuje v poľskom klube Octagon Team Cieszyn. Český bojovník má za sebou dva zápasy v prestížnej KSW a pre domáceho Michala Konráda, pred vzájomným duelom na vlne dvoch víťazstiev, znamenal ďalšiu ťažkú skúšku.

1. kolo

Opatrný začiatok, Konrád si berie stred klietky. Martiníkov kop na hlavu opätuje tvrdým lowkickom. V polovici kola strháva Konrád Martiníka na zem a snaží sa dostať do výhodnej pozície. Pripravuje si škrtenie (RNC), ale Martiník sa dobre bráni a v poslednej minúte kola sa dokáže postaviť. Kolo si však jasne pripíše na svoju stranu Konrád.

2. kolo

Konrád začína kopom na lýtko a pokračuje v tlaku. Martiník dobre triafa roundkick z ústupu. Michal sa nepripraveným takedownom pokúša preniesť súboj na zem, no neúspešne. Desať sekúnd pred koncom už je však úspešný a strháva Davida na zem.

3. kolo

Michal Konrád, verný svojej taktike z prvých dvoch kôl, tlačí súpera a dobre mu sadne kop z otočky na telo. To sa však nedá povedať o Martiníkovi, ktorý sa pri podobnom kope pošmykne. Opäť Konrádov úspešný strh, Martiník však vstáva a v posledných dvoch minútach sa snaží súboj zvrátiť. V kritických chvíľach Konrád súpera zväzuje do klinču a zápas si už do konca postráži.

Výsledok: Michal Konrád poráža Davida Martiníka na body (30-27, 30-27, 30-27). 

Slová víťaza: Ďakujem všetkým, ktorí prišli. V treťom kole som si spomenul na zápas s Jakubom Tichotom a nechcel som dopustiť rovnaký koniec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 28: Michal Konrád s treťou výhrou v rade, Martiníka k ničomu nepustil