Oktagon 25: Druhý zápas v MMA? Chochlíková s presvedčivým víťazstvom

(Zdroj: OKTAGON MMA)
Daniel Stankovič|19. jún 2021 o 21:35 (aktualizované 19. jún 2021 o 21:35)

Slovenská postojárka predviedla kvalitný výkon.

BRNO. V premiére pod pravidlami MMA sa v domácej organizácii predstaví kickboxerka svetovej úrovne Monika Chochlíková (1-0 MMA). Jej súperkou bude bojovníčka z Talianska Giulia Chinello (4-4 MMA).

1. kolo

Chochlíková natlačená na pletivo, prvá klinčovačka môže veľa napovedať. Dlhé pasovanie na pletive ukončil až rozhodca. Minúta a pol do konca. Chochlíková okopuje Talianku. Chinello hneď využíva možnosť zviazať Slovenku. 

Chochlíková sa dobre vyhla takedownu a pridala na rozlúčku zopár úderov kolenami. Koniec kola. 

2. kolo

Chochlíková umne posiela lowkicky, kedy sa snaží oslabiť pohyb súperky. Chinello skracuje a hneď sa dostáva k Chochlíkovej na pletivo, kde sa jej drží ako kliešť. Napriek všetkému sa jej však nedarí pod seba dostať Slovenku. 

Chochlíková a jej dobrá kombinácia úderov a kopu. Ou, teraz pridáva sériu tvrdých kolien, chvíľou to vyzeralo ako tréning na boxerské vrece. Chinello sa tak rozhodla vrátiť k "svojej taktike" a natlačiť Chochlíkovú na pletivo. 

3. kolo

Tretie kolo, Talianka musí prepnúť na ďalší prevodový stupeň, ak chce pomýšľať na víťazstvo. Chochlíková sa s malými prestávkami snaží opatrne prechádzať do útokov, zároveň si stráži prípadný takedown. Ani som nestihol dopísať predchádzajúcu vetu a Chinello dosiahla prvý úspešný strh v zápase. Hoci sa Chochlíková ocitá na chrbte, je aktívnejšou zápasníčkou, keď pridáva údery lakťami. Chochlíkovej sa darí postaviť. Záverečných 90 sekúnd pred nami, Chochlíková zasypáva nepríjemnými údermi Chinello. 

Výsledok: Na body víťazí Monika Chochlíková (2x 30-27, 30-25)

Slová víťaza: Bola som opatrná, pretože súperka mala už nejaké zápasy. Neskôr už pomaly silovo súperka opadla, čo som využívala.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 25: Druhý zápas v MMA? Chochlíková s presvedčivým víťazstvom