Oktagon 24: Pešta si po výhre pred limitom vypýtal Rusa Ragozina

Viktor Pešta.
Viktor Pešta. (Zdroj: Oktagon MMA)
Adrián Mečiar|29. máj 2021 o 22:20

Pešta so 17. profi výhrou.

BRNO. Druhý zápas Viktora Peštu (16-6 MMA) v poloťažkej váhe, kde ho tentoraz preveril Talian Riccardo Nosiglia (8-2 MMA).

1. kolo

Nenápadný, ale za to veľmi tvrdý úvod. Najskôr Peštova dobrá pravačka a vzápatí zahrozil tiež Nosiglia. Pešta si musí dávať pozor na jeho výpady.

Diváci sa snažia potleskom rozprúdiť zápas, ktorý ale rozhodne nie je bez akcie. Obaja si bojovníci si však dávajú pozor, ani jeden nechce spraviť zbytočnú chybu.

Vyrovnaná úvodná päťminútovka, naozaj sa nedá povedať, že by mala jedna strana výrazne navrch. Pešta i Nosiglia mali svoje momenty, 

2. kolo

Zatiaľ čo v prvom kole bolo menším prekvapením, že sa Pešta vôbec nepokúsil o prenesenie duelu na zem, hneď v úvode prichádza úspešný takedown českého reprezentanta. A pozor, Nosiglia sa absolútne nebráni!

Pešta s nepríjemným groun-and-poundom, na ktorý Talian nenašiel odpoveď. Viktor Pešta si pripisuje 17. profi výhru.

Výsledok: V druhom kole víťazí na TKO Viktor Pešta.

Slová víťaza: Plán vyšiel celkom dobre. Párkrát ma trafil, to v pláne nebolo, ale chcel som ho v prvom kole vypinkať a v druhom hodiť na zem.

Pešta následne vyzýva Ragozina. Ak chceš bojovníka, ktorý príjme každú výzvu, veľmi rád ťa v Oktagone uvítam, hovorí Pešta.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 24: Pešta si po výhre pred limitom vypýtal Rusa Ragozina