Okrem Kosticynovcov sa priatelil s narkobarónom aj Hamrlík

SITA|21. feb 2009 o 09:54

Podľa frankofónneho kanadského denníka La Presse sú útočníci hokejového klubu Montreal Canadiens, bieloruskí bratia Sergej a Andrej Kosticynovci podozriví zo stykov s nedávno zatknutým bossom drogového podsvetia Pasqualom Magniolim.

MONTREAL. Do skupiny hráčov by mal podľa La Presse patriť aj český hokejista Canadiens Roman Hamrlík.

Tridsaťosemročného Magnioliho zadržala kanadská polícia v akcii Axis zameranej proti drogovým dílerom v Kanade. Policajtov priviedli na stopu hokejistov telefonáty Magnioliho. S bieloruskou bratskou dvojicou ho spájali nadštandardne priateľské vzťahy. Niekoľkokrát týždenne sa schádzali a spoločne navštevovali zábavné podniky, večierky a luxusné reštaurácie. Magnioli bol pravou rukou Kosticynovcov, staral sa o ich bývanie, luxusné autá a ďalšie potreby. Mal tiež prístup k ich kreditným kartám. Andrej Kosticyn vo štvrtok po zápase v Pittsburghu priznal, že sa s Magniolim pozná, odmietol však bližšie vzťahy. Jeho mladší brat Sergej je v tejto chvíli na farme v Hamiltone. Polícia sa s hokejistami stretla, nebolo však proti nim vznesené žiadne obvinenie.

"Môžem vychádzať len z toho, čo zatiaľ viem. A tieto správy rozhodne nie sú pozitívne a najmä nie sú dobré pre náš tím. Vrhá to zlé svetlo na celé mužstvo ako aj na jednotlivcov. Určite to nemôže vplývať pozitívne na naše výkony," skonštatoval generálny manažér Canadiens Bob Gainey a pokračoval: "Dali sme hráčom jednoznačne najavo, že takéto ich správanie sa nezhoduje s našimi predstavami."

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Okrem Kosticynovcov sa priatelil s narkobarónom aj Hamrlík