Ohlasy médií na semifinále Hantuchová - Ivanovičová

SITA|24. jan 2008 o 12:55

BRATISLAVA 24. januára (SITA) - Ohlasy zahraničných internetových médií na štvrtkový semifinálový zápas dvojhry žien Daniela Hantuchová - Ana Ivanovičová /6:0, 3:6, 4:6/ na Australian Open v Melbourne:


Reuters (Veľká Británia): "Zdolaná Hantuchová rozladená zo škrípajúcej Ivanovičovej. Nespokojná Daniela obvinila Srbku z nešportového správania sa po prehre 6:0, 3:6, 4:6 v semifinále Australian Open. Deviata nasadená Slovenka viedla 6:0, 2:0, ale jej nádeje na postup do prvého grandslamového finále v kariére ukončila štvrtá nasadená Ivanovičová obrovskou bojovnosťou."


sportal.co.nz (Nový Zéland): "Anine škrípajúce tenisky podráždili Hantuchovú. Zdolaná Slovenka obvinila srbskú hviezdu z nešportového správania sa. Hantuchová povedala, že piskľavý zvuk vychádzajúci spod Ivanovičovej obuvi pred podaním ju znervózňoval. V protiklade so srdečným objatím sa Hewitta s Baghdatisom po minulotýždňovom impozantnom päťsetovom súboji si súperky teraz ledva podali ruky, takmer sa na seba nepozreli a Hantuchová rýchlo odišla do šatne."


BBC (Veľká Británia): "Daniela Hantuchová poukázala na nešportové správanie sa Any Ivanovičovej po prehre s touto srbskou tenistkou v semifinále Australian Open. Hantuchová, ktorá už viedla 6:0 a 2:0, vyhlásila, že ju pri servise vyrušovalo škrípanie Ivanovičovej šúchajúcich sa tenisiek a empajrová rozhodkyňa Alison Langová jej sťažnosť ignorovala."


AFP (Francúzsko): "Turnajová štvorka Ana Ivanovičová predviedla po ôsmich prehratých gemoch strhujúci comeback a vyhrala semifinálový súboj s Danielou Hantuchovou. Dvadsaťročná Srbka však vyzerala na začiatku zápasu v Aréne Roda Lavera ako zvädnutá kvetina a trvalo jej 46 minút, kým získala prvý gem."


TANJUG (Srbsko): "Víťazná Ana Ivanovičová: V treťom geme druhého setu sa mi vrátilo sebavedomie!"


B92 (Srbsko): "Ana po obrate vo finále! Napriek strate prvých ôsmich gemov nakoniec Hantuchovú zdolala a druhý raz postúpila do finále grandslamového turnaja. A trúfa si - chce vyhrať aj nad Šarapovovou?"


AP (USA): "Vyzeralo to tak, že početná srbská komunita odíde vo štvrtok z Melbourne Parku sklamaná. Jankovičová sužovaná bolesťami chrbta podľahla hladko Šarapovovej a Ivanovičová bola na pokraji prehry s Hantuchovou. Dramatický obrat však ponúkol Ivanovičovej možnosť, aby prekazila vo finále Šarapovovej snahu dostať sa na trón, na ktorom jej miesto vlani vyfúkla Serena Williamsová."


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Ohlasy médií na semifinále Hantuchová - Ivanovičová