Od play-off ho delia štyri body. Slovan nastúpi proti Jaroslavľu v bráne s Brustom

Barry Brust.
Barry Brust. (Autor: TASR)
SITA|31. jan 2017 o 13:00

Utorňajší zápas KHL sa začína o 19.30 hod.

BRATISLAVA. So zmenami v zostave v porovnaní so sobotňajším duelom na ľade Admiralu Vladivostok (1:2) nastúpi bratislavský Slovan na utorňajšie domáce stretnutie Kontinentálnej hokejovej ligy proti Lokomotivu Jaroslavľ (19.30 h).

V bránke bude opäť Barry Brust, v obrane nastúpia Tomáš Kundrátek s Michalom Sersenom, Ivan Švarný s Nickom Plastinom a Tomáš Starosta s Patrikom Lužom.

Siedmym bekom je Patrik Bačík.

V prvom útoku Michal Hlinka nastúpi s dvojicou zámorských legionárov Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo. Žiga Jeglič bude hrať s Igorom Musatovom a Andrejom Šťastným, medzi Pavlom Skalickým a Kylom Chipchurom bude operovať Patrik Lušňák a štvrtý útok tvoria Lukáš Vopelka, Juraj Šiška a Samuel Petráš.

Trinástym útočníkom je Denis Pätoprstý.

Informoval klubový web hcslovan.sk. Slovan od ôsmej priečky znamenajúcej účasť v play-off Západnej konferencie KHL aktuálne delí štyri body.

Slovan naposledy prehral na ľade Vladivostoku 1:2.

Predpokladaná zostava Slovana na utorkový domáci zápas proti Lokomotivu Jaroslavľ (19.30 h, zdroj: hcslovan.sk):

Brust (Pogge) - Sersen, Kundrátek, Švarný, Plastino, Starosta, Luža, Bačík - Michal Hlinka, Taffe, Cheechoo - Musatov, Jeglič, A. Šťastný - Skalický, Lušňák, Chipchura - Vopelka, J. Šiška, S. Petráš - Pätoprstý

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Od play-off ho delia štyri body. Slovan nastúpi proti Jaroslavľu v bráne s Brustom