Obšut: V Jaroslavli musíme začať novú sériu

TASR|30. mar 2011 o 13:20

Na vyčerpanosť mužstva po troch víťazstvách v rade poukázal slovenský obranca Atlantu Mytišči Jaroslav Obšut.

MOSKVA. Na vyčerpanosť mužstva po troch víťazstvách v rade poukázal slovenský obranca Atlantu Mytišči Jaroslav Obšut po prehre s Jaroslavľom (2:4) v štvrtom zápase finále play off Západnej konferencie KHL. Súperovi sa tak podarilo odvrátiť hrozbu vypadnutia, ďalší zápas sa bude hrať v Jaroslavli vo štvrtok 31. marca.

"Nemyslím si. Vyhrali preto, lebo hrali lepšie," odpovedal Obšut v rozhovore pre Sport-express na otázku, či Lokomotiv našiel kľúč na ich obranu. "V hre Lokomotivu bolo veľa šancí, no tie sme mali aj my. Dôležitý je výsledok. Oni vyhrali, upravili sériu na 3:1 a my sa musíme teraz pripraviť na štvrtkový zápas." Slovenský obranca si nemyslí ani to, že k Lokomotivu sa naklonilo šťastie. "Ešte raz opakujem, oni hrali jednoducho lepšie ako my. My sme nastúpili na štvrtý zápas nepripravení. Ale nemyslím si, že na príčine by mohla byť únava."

Obšut pripustil, že po vedení 3:0, sa u nich mohlo prejaviť sebauspokojenie. "Na prvú tretinu sme vyšli s tým, že séria sa už skončí. Predsa len, toľko výhier za sebou... V Jaroslavli musíme začať novú sériu," uviedol Obšut. A na otázku, prečo Atlant upustil od svojej taktiky, len stroho odvetil: "Opýtajte sa na to trénera."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Obšut: V Jaroslavli musíme začať novú sériu