Obranca Portsmouthu Campbell spájaný s Villarrealom

SITA|10. máj 2008 o 12:14

PORTSMOUTH 10. mája (SITA) - Skúsený obranca anglického futbalového klubu FC Portsmouth Sol Campbell má podľa španielskej tlače údajne namierené na Pyrenejský polostrov. Po skončení aktuálnej sezóny by ...

PORTSMOUTH 10. mája (SITA) - Skúsený obranca anglického futbalového klubu FC Portsmouth Sol Campbell má podľa španielskej tlače údajne namierené na Pyrenejský polostrov. Po skončení aktuálnej sezóny by mal 33-ročný stopér posilniť FC Villarreal. "Žltá ponorka" sa o 86-násobného reprezentanta Anglicka zaujímala už v roku 2006, keď rodák z londýnskeho Plaistowu po piatich sezónach opúšťal Arsenal. Napokon však zakotvil vo Fratton Parku.

Villarreal si druhým miestom v tabuľke Primera División zabezpečil účasť priamo v skupinovej fáze Ligy majstrov 2008/2009 a preto sa jeho predstavitelia začínajú obzerať po posilách. Primárnym manažérskym cieľom je získ mixu mladých talentov a futbalistov so skúsenosťami z európskych klubových súťaží. Campbellov príchod by mal práve priniesť skúsenosti a vystužiť zadné rady.

Podľa správ denníka Marca Campbell už informoval trénera Portsmouthu Harryho Redknappa o svojom úmysle posilniť v júni tím Manuela Pellegrina. Chcel by si totiž aspoň na sklonku svojej kariéry vyskúšať pôsobenie v zahraničí a zahrať si ešte v LM. Redknapp sa vraj už aj začal obzerať po náhrade za urasteného bývalého reprezentanta Albiónu. Tou by údajne mohol byť Brazílčan Luisao, aktuálne v službách portugalského klubu Benfica Lisabon, ktorého cena je odhadovaná na 12 miliónov libier.

Campbell by sa v prípade príchodu na El Madrigal pripojil k bývalému spoluhráčovi z "The Gunners" Robertovi Piresovi, no zároveň by to vo Villarreale zrejme znamenalo koniec pre ďalšieho "exArsenalčana" - 34-ročného Francúza Pascala Cygana.


Nachádzate sa tu:
Domov