O trénera Trnavy sa údajne zaujíma rakúsky klub bojujúci o titul

Pod vedením Nestora El Maestra dosahujú Trnavčania skvelé výkony.
Pod vedením Nestora El Maestra dosahujú Trnavčania skvelé výkony. (Autor: TASR)
SITA|29. nov 2017 o 20:22

Tréner Nestor El Maestro je v Trnave úspešný, jeho klub je na čele najvyššej súťaže.

TRNAVA. Nestor El Maestro, tréner lídra futbalovej Fortuna ligy FC Spartak Trnava, je kandidátom na post kouča Sturmu Graz.

Informáciu priniesol portál trnavskyhlas.sk odvolávajúc sa na rakúske médiá, ktoré píšu o El Maestrovi ako o jednom z dvoch hlavných adeptov na post šéfa realizačného tímu v súčasnosti druhého mužstva najvyššej rakúskej súťaže.

Sturm Graz má po sedemnástom kole rakúskej Tipico Bundesligy 38 bodov, rovnako ako líder klasifikácie FC Red Bull Salzburg.

Mladý 34-ročný El Maestro prevzal Trnavu v lete, dve kolá pred koncom jesennej časti figurujú jeho zverenci na čele poradia Fortuna ligy so šesťbodovým náskokom pred úradujúcim majstrom MŠK Žilina.

"O služby trénera Spartaka Trnava je záujem v zahraničí. El Maestro je horúcim kandidátom na post trénera Sturmu Graz. Účastník najvyššej rakúskej súťaže bojuje so Salzburgom o titul, napriek tomu hľadá pre post šéfa realizačného tímu nového muža," uvádza portál trnavskyhlas.sk.

Bývalý asistent trénera v nemeckých kluboch Schalke 04 Gelsenkirchen, Hannover 96 a Hamburger SV Nestor El Maestro pozná rakúske prostredie, pred príchodom do Trnavy pôsobil v sezóne 2016/2017 ako asistent v Austrii Viedeň.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»O trénera Trnavy sa údajne zaujíma rakúsky klub bojujúci o titul