O Anelku sa zaujíma španielsky FC Villarreal

SITA|26. júl 2007 o 14:41

MADRID 26. júla (SITA, AFP) - Španielsky prvoligový futbalový klub FC Villarreal vo štvrtok oznámil, že má záujem o francúzskeho reprezentačného útočníka v službách anglického tímu Bolton Wanderes Nicolasa ...

MADRID 26. júla (SITA, AFP) - Španielsky prvoligový futbalový klub FC Villarreal vo štvrtok oznámil, že má záujem o francúzskeho reprezentačného útočníka v službách anglického tímu Bolton Wanderes Nicolasa Anelku. Informáciu priniesol španielsky športový denník Marca. "Žltej ponorke", ako tím z Villarrealu prezývajú, sa pravdepodobne nepodarí prilákať do kádra brazílskeho reprezentanta Julia Baptistu, pozornosť predstaviteľov klubu sa preto sústredí na 29-ročného Anelku.

Bolton, v drese ktorého pôsobí aj dvojica Slovákov Ľubomír Michalík a Zoltán Harsányi, je údajne pripravený rokovať so semifinalistom Ligy majstrov 2005/2006 o Francúzovom prestupe. Kormidelník "The Trotters" už dávnejšie povedal, že ak príde realistická ponuka, je ochotný uvažovať o Anelkovom odchode. Ten by sa v kádri Villarrealu stretol s ďalšími dvoma bývalými hráčmi Arsenalu Londým Pascalom Cyganom a Robertom Piresom a aj s francúzskym reprezentačným stredopoliarom Riom Mavubom.


Nachádzate sa tu:
Domov