Nové Zámky aj s Barinkom, farmou Nitry nebudú

SITA|5. sep 2007 o 16:09

NOVÉ ZÁMKY 5. septembra (SITA) - Hokejisti prvoligových Nových Zámkov nebudú v novej sezóne farmárskym tímom extraligovej Nitry. Oba kluby sa dohodli na vypovedaní farmárskej zmluvy. "Nemá to nič spoločné ...

NOVÉ ZÁMKY 5. septembra (SITA) - Hokejisti prvoligových Nových Zámkov nebudú v novej sezóne farmárskym tímom extraligovej Nitry. Oba kluby sa dohodli na vypovedaní farmárskej zmluvy. "Nemá to nič spoločné s tým, že úzko spolupracujeme s maďarským tímom FTC," uviedol predseda HK FTC Nové Zámky František Sucharda.

Klub z juhu Slovenska začne boje v novej prvoligovej sezóne v piatok 7. septembra na domácom ľade s Detvou aj s posilou do útoku Petrom Barinkom. Skúseného tridsaťročného centra získali Nové Zámky na hosťovanie z Dukly Trenčín, kde ho nechceli zaradiť do štvrtého útoku a hľadali mu nový klub. "Zatiaľ sme dohodnutí na hosťovaní do 10. októbra, potom sa uvidí. Určite bude oňho záujem v extralige. Riešime však aj prípadné príchody dvoch hráčov zo Vsetína - jedného Slováka a jedného Čecha," dodal predseda HK FTC Nové Zámky František Sucharda.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Nové Zámky aj s Barinkom, farmou Nitry nebudú