Nou Camp možno dostane šancu rozlúčiť sa s Ronaldinhom

SITA|28. apr 2008 o 14:00

MADRID 28. apríla (SITA, AFP) - Tréner futbalistov FC Barcelona Frank Rijkaard zo svojich plánov pre budúcu sezónu zrejme definitívne vyškrtol meno dvojnásobného najlepšieho hráča planéty Ronaldinha. ...

MADRID 28. apríla (SITA, AFP) - Tréner futbalistov FC Barcelona Frank Rijkaard zo svojich plánov pre budúcu sezónu zrejme definitívne vyškrtol meno dvojnásobného najlepšieho hráča planéty Ronaldinha. Na otázku katalánskej televíznej stanice TV3, či záverečný zápas FC Barcelona na domácej pôde v tejto sezóne Primera División (11. mája s Realom Mallorca) bude zároveň Brazílčanovou derniérou na Nou Campe, holandský kouč reagoval: "Áno, je to možné. Bol by som veľmi nerád, keby ľudia zabudli na to, čo pre tento klub vykonal. Dúfam, že odíde so vztýčenou hlavou a celému svetu ukáže, akým je veľkým hráčom."

Ronaldinho momentálne laboruje so zranením zadného stehenného svalu pravej nohy, ktoré utrpel na tréningu ešte 4. apríla. Prognózy hovorili o 6-týždňovej pauze, ale aj o predčasnom konci sezóny. Teraz sa zdá, že ofenzívny stredopoliar by sa mohol s dresom "Barcy" rozlúčiť v dvoch záverečných ligových vystúpeniach. "Stále existuje šanca, že nastúpi na záverečný duel tejto sezóny na Nou Campe," potvrdil Rijkaard, pre ktorého môže mať duel rovnakú príchuť ako pre jeho zverenca. Po víkende je poslednou šancou Kataláncov na zisk trofeje v tomto ročníku Liga majstrov. Prvé stretnutie semifinále s Manchestrom United sa skončilo bez gólov, odveta je na programe v utorok na Old Trafforde.

Najpravdepodobnejšou destináciou Ronaldinhovho odchodu je AC Miláno, hoci oba kluby ešte nenašli spoločnú reč ohľadom odstupného.


Nachádzate sa tu:
Domov