„Nie si žiadna legenda. Legendy sa totiž sústredia na svoje zápasy,“ oprel sa Silva do Knížeho

Dávid Lukáč|31. jan 2021 o 01:00

Leandro Silva kritizoval Petra Knížeho.

Leandro „Apollo“ Silva sa na pozápasovej tlačovej konferencií k turnaju Oktagon 21 pustil do Petra „Monstera“ Knížeho. Ten mal byť práve na tomto podujatí jeho pôvodným súperom, no pre zranenie musel zápas odvolať.

„Rád by som niečo Monsterovi odkázal. Pred naším zápasom som ťa veľmi rešpektoval za to všetko, čo si dokázal. Podľa mňa si domáca legenda. Bohužiaľ sa mi však nepáči, čo sa stalo. Máš pred sebou dôležitý zápas a aj tak ideš do Abu Zabí? To predsa nedáva žiadny zmysel,“ povedal Silva na tlačovej konferencii.

„Je mi jasné, že si pomáhal Muradovovi, ale ja som rovnako tak pomáhal Dustinovi s prípravou na Conora a aj napriek tomu som s ním nepotreboval lietať na ostrov. Mal som totiž pred sebou dôležitý zápas v Oktagone.

Pre mňa si svoj rešpekt stratil. Nie si žiadna legenda. Legendy sa totiž sústredia na svoje zápasy. Je to tak, ako to je. Ty však nie si legenda. Podľa mňa si oveľa viac rešpektu zaslúži Alex Lohoré, ktorý vzal zápas s Vémolom. Súhlasil so zápasom asi týždeň pred jeho konaním. To on je legenda. Monster si bohužiaľ môj rešpekt nezískal,“ uviedol Apollo.

Brazílčan po svojej bodovej výhre nad Alexom Lohorém vyzval Davida KozmuKarlosa Vémolu. Kam však povedú jeho kroky, ukážu najbližšie mesiace.

Foto: Oktagon MMA

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»„Nie si žiadna legenda. Legendy sa totiž sústredia na svoje zápasy,“ oprel sa Silva do Knížeho