NHL: Svatoš už trénuje, Colorado do sezóny s Budajom

SITA|27. sep 2007 o 12:03

CENTENNIAL 27. septembra (SITA) - Na tréningy hokejistov Colorado Avalanche sa vracajú hokejisti, ktorí v posledných dňoch pauzovali pre zranenie, čo realizačný tím pred štartom sezóny 3. októbra proti ...

CENTENNIAL 27. septembra (SITA) - Na tréningy hokejistov Colorado Avalanche sa vracajú hokejisti, ktorí v posledných dňoch pauzovali pre zranenie, čo realizačný tím pred štartom sezóny 3. októbra proti Dallasu napĺňa optimizmom. Na stredajšom tréningu sa už hlásili aj Milan Hejduk a Marek Svatoš, pre oboch to bola prvá tréningová jednotka po ôsmich dňoch. Slováka Svatoša trápili od 18. septembra slabiny, Hejduka zasa bedrový kĺb. Obaja útočníci by mali nastúpiť v sobotu v poslednom prípravnom zápase pred začiatkom sezóny s Phoenixom. "Cítim sa dobre, mal by som v sobotu hrať. Na tréningu som už necítil žiadnu bolesť, čo je pozitívne," povedal Hejduk.

Od štvrtka by už mal trénovať aj brankár Jose Theodore, ktorý sa 29. augusta podrobil menšej operácii kolena. Do zápasu by ešte Theodore zasiahnuť nemal, Colorado preto začne ročník s Petrom Budajom ako jednotkou v bránke.


Nachádzate sa tu:
Domov