Nezabúdajte, ja som The Greatest, pripomína Muhammad Ali

V roku 2012 si Muhammad Ali prevzal Medailu slobody za dlhoročný boj mimo ringu v oblasti ľudských práv či náboženskej slobody.
V roku 2012 si Muhammad Ali prevzal Medailu slobody za dlhoročný boj mimo ringu v oblasti ľudských práv či náboženskej slobody. (Autor: TASR/AP)
SITA|29. apr 2015 o 16:03

Muhammad Ali odpovedal na slová Floyda Mayweathera. "Nikto ma nepresvedčí, že 'Sugar' Ray Robinson alebo Muhammad Ali boli lepší než ja," povedal Mayweather.

LOUISVILLE. Aj keď má už sedemdesiattri rokov, nenechá nikoho privlastniť si titul najlepšieho boxera všetkých čias. Muhammad Ali zareagoval na vyjadrenia Floyda Mayweathera a Georgea Foremana.

"Nezabúdajte, ja som The Greatest!," napísala na Twitter najväčšia športová osobnosť uplynulého storočia podľa Sports Illustrated i BBC.

Odpovedal na slová Floyda Mayweathera v jeho nedávnom interview s ESPN. "Nikto ma nepresvedčí, že 'Sugar' Ray Robinson alebo Muhammad Ali boli lepší než ja," povedal vtedy.

Podporil ho aj George Foreman. Jeho Ali knokautoval v roku 1974 v slávnom zápase 'Rumble in the Jungle'.

Slávny zápas medzi Muhammadom Alim a Georgeom Foremanom.

"Súčasná generácia je omnoho lepšia. Boxeri sú chytrejší, múdrejší. My sme tiež priťahovali pozornosť, ale box je dnes na úplne inej úrovni. Toto je fenomenálna generácia."

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Nezabúdajte, ja som The Greatest, pripomína Muhammad Ali