Neuznali mu jasný gól. Mali by zaviesť video, vraví Ramsey

Aarona Ramseyho (vpravo) obral rozhodca v zápase proti Liverpoolu o regulárny gól. Na snímke sa hráč Arsenalu pokúša vypichnúť loptu Philippemu Coutinhovi.
Aarona Ramseyho (vpravo) obral rozhodca v zápase proti Liverpoolu o regulárny gól. Na snímke sa hráč Arsenalu pokúša vypichnúť loptu Philippemu Coutinhovi. (Autor: SITA/AP)
TASR|25. aug 2015 o 19:13

Keby sa vo futbale zaviedlo video, tak by to vyriešilo veľa situácií. Celé by to zabralo dvadsať sekúnd, vraví futbalista Arsenalu Londýn.

LONDÝN. Futbalista Arsenalu Londýn Aaron Ramsey volá po zavedení video technológie. Rozhodcom by mala pomôcť pri určovaní sporných verdiktov.

V pondelňajšom zápase Premier League proti Liverpoolu prišiel o gól, ktorý mal platiť. A duel na Emirates Stadium sa skončil nerozhodne 0:0.

Informovala agentúra Reuters.

Gól Ramseyho z údajného ofsajdu.

Ramsey si v prvom polčase nabehol na pas Santiho Cazorlu a prekonal brankára súpera Simona Mignoleta. Asistent Simon Bennett však zodvihol zastávku. A gól pre ofsajd neplatil.

"Trochu som pribrzdil a bol som si istý, že nie som v ofsajde. Po góle som bol o to sklamanejší, keď som videl zastávku hore," povedal dvadsaťštyriročný futbalista britským médiám.

"Mali sme vyhrávať 1:0. Keby sa vo futbale zaviedlo video, tak by to vyriešilo veľa situácií. Celé by to zabralo dvadsať sekúnd," dodal.

Arsenal je po troch kolách na deviatom mieste so štyrmi bodmi. V nedeľu sa predstaví na ihrisku Newcastlu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Neuznali mu jasný gól. Mali by zaviesť video, vraví Ramsey