Nedvědov agent: “Pre Juventus najlepšou voľbou Hamšík”

SITA|16. jan 2009 o 19:09

Agent českého futbalového stredopoliara Pavla Nedvěda Mino Raiola poradil Juventusu Turín, aby sa poskúsil získať slovenského reprezentanta Marka Hamšíka.

TURÍN. Dôvodom pre toto odporúčanie je fakt, že 36-ročný rodák z Chebu Nedvěd možno po aktuálnej sezóne 2008/09 ukončí v drese „zebier” svoju aktívnu hráčsku kariéru a podľa Raiolu by práve záložník konkurenčného SSC Neapol mohol byť za neho adekvátnou náhradou. “Myslím si, že Hamšík je svojím štýlom hry najviac podobný Nedvědovi. Inter, Juventus aj AC Miláno urobili veľkú chybu, keď nevyužili šancu získať do svojich radov Marka Hamšíka ešte vtedy, keď som ho zastupoval ja,” povedal Mino Raiola pre taliansky denník Il Corriere Dello Sport.

Špekulácie o Nedvědovej budúcnosti narastajú, keďže vedenie Juventusu mu zatiaľ nepredložilo ponuku na predĺženie kontraktu, ktorý mu vyprší práve v lete tohto roka. Na druhej strane, denník Tuttosport priniesol informáciu, podľa ktorej sa už pripravuje návrh na novú zmluvu pre bývalého českého reprezentanta.

Nachádzate sa tu:
Domov