Nedávné súperky Pudilovej a Szabovej sa stretnú vo vzájomnom dueli

Daniel Stankovič|23. feb 2021 o 01:00

Bývalé súperky bojovníčok domácej scény si zmerajú sily v oznámenom súboji.

Ženská MMA scéna sa v poslednej dobe teší v Oktagone veľkej obľube zásluhou domácich bojovníčok akými bezpochyby sú Pudilová, Šormová, Szabová či Bledá. Nedávne súperky dvoch Lucií (Szabovej a Pudilovej) si v najbližšom dueli zmerajú návzajom sily.

V novovznikajúcej francúzskej organizácii Le Free Fight Academy Challenge, sa pod pravidlami zmiešaných bojových umení v rámci hlavného zápasu večera stretne Rizlen Zouak a Cornelia Holm. Galavečer sa uskutoční 10. apríla.

Zaujímavosťou pre domácich fanúšikov je fakt, že obe bojovníčky sa v nedávnej minulosti predstavili v československej organizácii Oktagon MMA, kde prehrali svoje zápasy proti Lucii Szabovej či Lucii Pudilovej. 

Obe zahraničné bojovníčky sa však nepredviedli vôbec zle, keď najprv v decembri minulého roka musela Pudilová otáčať duel proti Holm, a neskôr na poslednom turnaji Oktagonu po úvodnom knockdowne predviedla fantastický obrat zakončený ukončením technikou armbar, proti olympioničke Zouak, talentovaná Szabová

Súboj bude určite zaujímavým porovnaním nielen Francúzsky a Švédky, ale tiež upriamí pozornosť na možnú budúcu konfrontáciu Szabovej a Pudilovej. Jediným problémom by mohla byť váha, keďže slovenská bojovníčka sa po poslednom turnaji nechala počuť, že uvažuje nad prechodom do nižšej váhovej kategórii.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nedávné súperky Pudilovej a Szabovej sa stretnú vo vzájomnom dueli