Nate Diaz si podal McGregora s Alvarezom!

Dávid Lukáč|29. sep 2016 o 02:00

Klasický Nate a jeho slová k zápasu McGregor vs Alvarez.

Nate Diaz (19-11 MMA, 14-9 UFC) sa vyjadril k titulovému zápasu medzi úradujúcim šampiónom ľahkej váhy, Eddiem Alvarezom a šampiónom pérovej váhy, Conorom McGregorom. A urobil to štýlom sebe vlastným. Diaz poslal odkaz na sociálnu sieť Twitter počas tlačovej konferencie k UFC 205: "Moje malé suky sú tu a bojujú o miesto čislo 2 ... # industrypunks," a následne tweetoval: "falošní skur*ysyni“.

Reportér stránky MMA Fighting, Ariel Helwani, sa spýtal Diaza, čo si myslí o tomto titulovom zápase v ľahkej váhe. "Seriem na nich oboch. Vieš, obe tieto malé suky majú strach bojovať so mnou. To je dôvod, prečo bojujú medzi sebou.“

"A povedz Danovi (Dana White pozn. red.), že som povedal nech zoskočí z Conorových gulí," povedal Diaz. "Opustil som svoju miestnosť na ten zápas vážiac 176 libier, takže keď som bojoval, mal som asi 173. Prestaňte ľuďom hovoriť, že som zviera, aby on vyzeral dobre. Bol som v ľahkej váhe celú moju kariéru.", povedal Diaz na margo fám o tom, že mal v deň zápasu s McGregorom okolo 200 libier.

Tlačová konferencia k UFC 205: Eddie Alvarez vs Conor McGregor Faceoff

 

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Nate Diaz si podal McGregora s Alvarezom!