Vedenie UFC ho tlačí do duelu s McGregorom. Diaz: Nechcú mi dovoliť odísť

Nate Diaz.
Nate Diaz. (Zdroj: MMAJunkie.)
SvetMMA|13. júl 2022 o 15:56

Rád by si vyskúšal box.

LAS VEGAS. Sága okolo ikonického bojovníka zmiešaných bojových umení pokračuje. Nate Diaz je, zdá sa, ochotný urobiť čokoľvek, len aby sa čím skôr vyziazal zo súčasnej zmluvy s UFC.

Američan už dlhé mesiace neskrýva túžbu, že by po odzápasení posledného súboja, ktorý mu ostáva v rámci terajšej zmluvy s UFC, vyskúšal voľný trh. 

Tam by sa mohol dohodnúť buď to s inou MMA organizáciou, alebo by mohol vyskúšať si svet boxu.

V rozhovore pre The MMA Hour ale Diaz hovorí, že vždy, akonáhle by sa chcel rozprávať o poslednom zápase, zo strany vedenia UFC sa dočká len ponuky na predĺženie spolupráce.

McGregor? V tejto chvíli nie

Vedenie UFC by ho rado videlo v trilógii s McGregorom, čo však v tomto momente Diaz rázne odmieta.

„Chcel som to už ukončiť, ale oni to nechcú dovoliť, snažia sa ma (v UFC) udržať. Som ich rukojemníkom. Nechcú ma pustiť, radi by ma videli bojovať s Conorom. 

Nebudem s McGregorom bojovať, teraz na to nie je vhodná chvíľa. Najprv nech sa dostane späť k životu a ja si zatiaľ odskočím inde,“ hovorí mladší z bratov Diazovcov.

V súvislosti s Diazom sa spomína aj potenciálny duel v boxe s Youtuberom Jakeom Paulom. 

Bol to Paul, kto sa koncom minulého leta nechal počuť, že by si sám seba v ringu s Nateom Diazom vedel veľmi dobre predstaviť.

„Zaujíma ma všetko. Ak urobí on prvý krok, stretnem sa s ním. Budem bojovať s hocikým. Je mi to jedno. 

Nechcem viac peňazí, chcem si ale vyskúšať niečo nové. So všetkou úctou ku vedeniu UFC, možno s nimi hneď potom podpíšem nový kontrakt, ale ako prvé sa potrebujem dostať odtiaľ preč,“ uviedol rodák zo Stocktonu na margo možnosti vyskúšať si box.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Vedenie UFC ho tlačí do duelu s McGregorom. Diaz: Nechcú mi dovoliť odísť