Najvážnejšími záujemcami o Huntelaara AS Rím a Real

SITA|23. sep 2008 o 17:41

Podľa futbalového prestupového agenta Alberta Facciniho sú najvážnejšími favoritmi na angažovanie útočníka Ajaxu Amsterdam Klaasa-Jana Huntelaara Real Madrid a AS Rím.

AMSTERDAM. O holandského kanoniera sa už v letnom prestupovom období intenzívne zaujímalo viacero európskych veľkoklubov. Ani jednému sa ho síce získať nepodarilo, podľa všetkého je ale iba otázkou času, kedy strelecky disponovaný zakončovateľ (71 gólov v 85 zápasoch za Ajax) opustí holandskú metropolu.

"Športový riaditeľ AS Rím Daniele Pradé sa ma pýtal na informácie o Huntelaarovi. Rimania zatiaľ Ajax so žiadnou konkrétnou ponukou za Klaasa-Jana neoslovili, predpokladám však, že sa tak stane v januári. AS má v súčasnosti problémy v útoku a bolo by iba logické, ak by sa pokúsili získať hráča jeho kalibru. Nebude to však jednoduché, pretože je všeobecne známe, že sa o jeho služby zaujíma aj Real Madrid," nechal sa počuť Faccini. Kouč madridského "bieleho baletu" Bernd Schuster už v lete požadoval od vedenia klubu príchod elitného útočníka, čo sa však neuskutočnilo. Prípadná ponuka za holandského reprezentanta dostáva reálnejší rozmer pri uvedomení si skutočnosti, že jeho krajan Ruud van Nistelrooy ako jeden z dvoch stabilných zakončovateľov Realu, v lete oslávi 33 rokov.


Nachádzate sa tu:
Domov