Najpamätnejším darčekom Samuela Slováka bolo LEGO

Samuel Slovák
Samuel Slovák (Autor: sita)
SITA|24. dec 2010 o 14:20

Bývalý slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák je zástancom tradičných Vianoc a dekorácií. V jeho rodine sa roky dokonca nemenia ani ozdoby na stromčeku.

BRATISLAVA. Bývalý slovenský futbalový reprezentant Samuel Slovák je zástancom tradičných Vianoc a dekorácií. V jeho rodine sa roky dokonca nemenia ani ozdoby na stromčeku.

A hoci počas bohatej športovej kariéry s futbalom precestoval poriadny kus sveta, doteraz každé Vianoce trávil doma v kruhu rodiny.

"Ja mám rád také to tradičné vianočné klišé. Čiže kapor, kapustnica - to je u nás zvyk. Celá rodina sa stretne u nás, aj rodina mojej manželky, jej teta. Je nás dosť veľa a máme preto pri prípravách aj viac práce, ale vždy sa na to tešíme. Spoločné posedenie je veľmi príjemné."

"Slávime klasické Vianoce ako väčšina ľudí na Slovensku. Aspoň raz za rok sa stretne celá rodina a to je na Vianociach najkrajšie," skonštatoval bývalý hráč FC Nitra, ŠK Slovan Bratislava, CD Tenerife, Slovana Liberec a FC Norimberg, ktorý túto jeseň ukončil futbalovú kariéru.

"Nevšedné Vianoce som nezažil. Vždy som bol doma, nepamätám sa na niečo mimoriadne... V našej rodine vždy prevládala klasika - na stole a aj vo výzdobe. U nás sa dokonca dlhé roky nemenia ani ozdoby na stromčeku...," prezradil 35-ročný rodák z Nitry a 19-násobný slovenský reprezentant.

Bývalý šikovný stredopoliar a tvorca hry mnohých mužstiev na margo vianočných darčekov uviedol: "Všetky boli krásne, ale keď som dostal ako desaťročný prvýkrát v živote obrovskú stavebnicu LEGO, moja radosť nemala konca-kraja. Na tento okamih sa pamätám dodnes."

bg;pp;pp sz

Nachádzate sa tu:
Domov