Nádej na opakovanie pamätného súboja Holyfield - Tyson ožila

SITA|28. feb 2008 o 10:00

LONDÝN 28. februára (SITA, AFP) - Medzi americkými boxerskými veteránmi Evanderom Holyfieldom a Mikom Tysonom prebehli rozhovory o repríze ich posledného vzájomného zápasu z roku 1997. Holyfieldovi v ...

LONDÝN 28. februára (SITA, AFP) - Medzi americkými boxerskými veteránmi Evanderom Holyfieldom a Mikom Tysonom prebehli rozhovory o repríze ich posledného vzájomného zápasu z roku 1997. Holyfieldovi v októbri nevyšiel pokus o zisk piateho titulu majstra sveta, keď v Moskve podľahol v súboji o šampióna organizácie WBO Sultanovi Ibragimovovi. V minulosti mal na svojom konte majstrovské opasky verzií WBA, WBC a IBF. "Tysona teraz trénuje Jeff Fenech, ktorý mi pred pár mesiacmi zavolal s tým, že Mike by chcel znovu boxovať a rád by vedel, či súhlasím. Povedal som mu, že to záleží na ponuke, pretože by som porušil svoje vlastné slovo. Raz som sa už zaprisahal, že proti Mikovi Tysonovi viac boxovať nebudem," prezradil Holyfield pre britský Guardian.

Druhý a zatiaľ posledný duel týchto dvoch pästiarov sa skončil šokujúcim dištancom mladšieho Tysona, ktorý odhryzol svojmu súperovi kus ucha. "Jeff povedal: ´Čo ak sa Mike dostane do starej formy?´ Odvetil som mu, že v poriadku, ale nechcem sa dostať do situácie, že Tyson napokon cúvne," dodal na účet svojho problémového 41-ročného krajana o 4 roky starší Holyfield.


Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Box»Nádej na opakovanie pamätného súboja Holyfield - Tyson ožila