Na jar chcem v Gdansku hrávať viac, urobím maximum, tvrdí odhodlane Haraslín

Mladý Slovák prišiel do Poľska v lete z talianskej Parmy.
Mladý Slovák prišiel do Poľska v lete z talianskej Parmy. (Autor: facebook (Lukáš Šulo Haraslín))
SITA|12. jan 2016 o 09:02

Devätnásťročný rodák z Bratislavy odohral v jesennej časti Ekstraklasy dovedna 306 minút, zaznamenal tri góly.

GDANSK. Slovák Lukáš Haraslín po zmene na poste hlavného trénera v poľskom futbalovom klube Lechia Gdansk verí, že aj jemu samotnému svitá na lepšie časy.

Mužstvo zo severu Poľska viedol na začiatku sezóny niekdajší olympionik a strýko Jakuba Blaszczykowského Jerzy Brzeczek.

Toho neskôr nahradil Nemec Thomas von Heesen, ale ani ten sa v Lechii dlho neohrial. Dočasným riešením pred koncom minulého kalendárneho roka bol Dawid Banaczek a podľa posledných správ by mal byť šéfom lavičky gdanského tímu bývalý poľský reprezentant Piotr Nowak.

"Na jeseň som nastúpil v siedmich ligových stretnutiach. Neskôr som bol chorý aj zranený a nehral som. Pripravujem sa na jarnú časť čo najlepšie, uvidíme, ako to napokon bude vyzerať," vyhlásil Haraslín podľa portálu sportowefakty.wp.pl.

Devätnásťročný rodák z Bratislavy odohral v jesennej časti Ekstraklasy dovedna 306 minút, zaznamenal tri góly. Lechii patrí po jeseni 10. priečka.

"Veríme, že skončíme v prvej osmičke. Po 30 kolách sa body delia na polovicu. Ak by sme sa ocitli v tej lepšej skupine, môžeme v nadstavbovej časti zabojovať o čo najlepšie umiestnenie. Budem sa chcieť ukázať novému trénerovi, že môžem hrávať častejšie. Viem, že sa musím dobre prezentovať na tréningoch a v zápasoch. Jedine dobrá forma a strieľanie gólov upevnia moju pozíciu v mužstve," doplnil bývalý hráč talianskej Parmy.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Ďalšie súťaže»Na jar chcem v Gdansku hrávať viac, urobím maximum, tvrdí odhodlane Haraslín