Mourinho skúšal trpezlivosť lavičky Villarrealu, letela naňho fľaša

SITA|10. jan 2011 o 11:32

Po štvrtom góle do siete Villarrealu sa tréner Realu Madrid Mourinho postaral o rozruch.

MADRID. Futbalový tréner José Mourinho si získal v španielskej Primera División ďalších nepriateľov, keď prehnanou oslavou štvrtého gólu svojho Realu Madrid do siete Villarrealu skúšal trpezlivosť lavičku hostí.

V 82. min nedeľňajšieho duelu 18. kola najvyššej súťaže pečatil Kaká zisk troch bodov gólom na 4:2, čo Portugalčana nadchlo do takej miery, že opustil vymedzené územie, postavil sa pred lavičku hostí a víťazným gestom s rukou nad hlavou udieral do vzduchu smerom k tribúnam San Bernabéua.

Autor úvodného gólu duelu Cani, ktorý predtým striedal, sa na to nevydržal pozerať a hodil po Mourinhovi fľašu s vodou. Našťastie netrafil, ale rozhodca David Fernández Borbalan mu ukázal červenú kartu.

"Chcel som osláviť gól so svojím synom, ktorý sedel za lavičkou hostí. Hráči Villarrealu si mysleli, že ich provokujem. Dúfam, že keď budem prisahať na svojho syna, tak mi uveria. Celá situácia podľa mňa vyplynula z toho, že nech spravím čokoľvek, všetci to hodnotia negatívne," pokúsil sa o vysvetlenie Mourinho.

Jeho náprotivok Juan Carlos Garrido situáciu nechcel obšírnejšie komentovať, jeho kritika skôr smerovala k výkonu hlavného rozhodcu, ktorý sa podľa neho bál odpískať niečo proti Realu. "Myslím si, že Mourinho bežal oslavovať s fanúšikmi, moji hráči si to zle vysvetlili a rozhodca vylúčil Caniho," zhrnul tréner Villarrealu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Španielsko»Mourinho skúšal trpezlivosť lavičky Villarrealu, letela naňho fľaša