Mourinho sa chce jedného dňa vrátiť do Anglicka

SITA|30. jan 2011 o 13:52

FUTBAL 30. januára (SITA, AFP) - Tréner španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid José Mourinho pripustil v budúcnosti možný návrat na Britské ostrovy. "Je veľmi dôležité pre mňa aj moju rodinu, ...

FUTBAL. Tréner španielskeho futbalového veľkoklubu Real Madrid José Mourinho pripustil v budúcnosti možný návrat na Britské ostrovy.

"Je veľmi dôležité pre mňa aj moju rodinu, aby sme boli šťastní. Milujem anglický futbal a moja rodina miluje Anglicko," uviedol Portugalčan pre nedeľňajšie vydanie periodika Sunday Mirror.

"Vždy som tvrdil, že sa jedného dňa vrátim, ale možno to bude skôr, ako som čakal. Ak chcete niečo vybudovať, Anglicko je na to ideálne miesto. Kultúra, atmosféra a fair-play je tam iná a nikde na svete takú nenájdete," vyhlásil 48-ročný kormidelník, ktorý v minulosti viedol okrem iných aj anglické mužstvo FC Chelsea, s ktorým získal v rokoch 2005 a 2006 titul v Premier League.

"Nikdy som si nerobil ilúzie. Pochopil som zmýšľanie Romana Abramoviča a ľudí okolo neho a hneď som vedel, že to nie je práca na 10 rokov. Mojou úlohou bolo dať mu čím skôr to, čo chcel - víťazstvá. Keď to dostal, potom nastal môj čas skončiť," uzavrel rodák z portugalského mesta Setúbal, ktorého budúcnosť sa v kuloároch často spája s Manchestrom United.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Mourinho sa chce jedného dňa vrátiť do Anglicka