Moratti si nevie predstaviť Inter Miláno bez Ibrahimoviča

SITA|23. mar 2009 o 16:39

Prezident talianskeho futbalového veľkoklubu Interu Miláno Massimo Moratti poprel oprávnenosť špekulácií o tom, že by chcel po skončení tejto sezóny predať hviezdneho útočníka Zlatana Ibrahimoviča.

RÍM.

Švédsky reprezentant, ktorý prispel k víťazstvu v nedeľňajšom zápase 29. kola Serie A nad Regginou dvoma gólmi, je jednou z najvýraznejších osobností tímu lídra ligy. "Idem len za víťazstvami. Čo bude v nasledujúcej sezóne, to ešte uvidíme," skonštatoval Ibrahimovič po triumfe nad Regginou, v ktorej pôsobí aj slovenský obranca Matej Krajčík.

"Neviem si naše mužstvo predstaviť bez Zlatana," poznamenal Moratti na margo chýrov o možnom letnom odchode zakončovateľa. Podľa nich by mal kanonier "modro-čiernych" zamieriť do klubu, ktorý dosahuje väčšie úspechy. Inter totiž neprešiel cez osemfinále Ligy majstrov, v ktorom podľahol Manchestru United, a na prenikavejší výsledok na medzinárodnej scéne čaká veľmi dlho.

Predĺženie platnosti zmluvy so Zlatanom chce docieliť aj portugalský tréner José Mourinho, ale tradične zvolil silnejšie slová v reakcii na Ibrahimovičovo nedeľňajšie otvorené vyjadrenie, že uvažuje aj o svojej prípadnej budúcnosti mimo San Sira: "Je to výborný hráč, ale nie väčší ako Inter. Stal sa pre nás nesmierne cenným, žiadny futbalista alebo tréner však nedosahujú dôležitosť klubu."

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Taliansko»Moratti si nevie predstaviť Inter Miláno bez Ibrahimoviča