Montreal opäť rokuje so Sundinom

SITA|21. nov 2008 o 11:22

Generálny manažér klubu zaoceánskej NHL Montreal Canadiens Bob Gainey sa stretol v stredu v Los Angeles s tridsaťsedemročným neobmedzeným voľným hráčom Matsom Sundinom.

MONTREAL. Generálny manažér klubu zaoceánskej NHL Montreal Canadiens Bob Gainey sa stretol v stredu v Los Angeles s tridsaťsedemročným neobmedzeným voľným hráčom Matsom Sundinom, aby obnovili prerušené rokovania. Montreal mal eminentný záujem o Sundina už pred sezónou a pokúšal sa s ním dohodnúť na podpise zmluvy ešte v júni. V strede septembra Gainey signalizoval zmenu v postoji k možnému angažovaniu Sundina, keď priviedol do červeno-modrého dresu útočníka Roberta Langa z Chicaga. "Nedal mi žiadnu indíciu o tom, kedy chce začať hrať. A moja organizácia nie je pripravená čakať na hráča, ktorý môže, ale nemusí začať hrať v novembri, decembri, januári, či februári," vyhlásil vtedy na Sundinovu adresu Bob Gainey.

Švédsky útočník, ktorý je v súčasnosti najžiadanejším voľným hráčom na trhu, sa začal pripravovať na svoju ďalšiu sezónu v Los Angeles, kde by mal už tento týždeň vykorčuľovať aj na ľad. Zatiaľ nie je jasné, s ktorým tímom podpíše Sundin zmluvu. Záujem má okrem Montrealu aj Vancouver a New York Rangers. Ako posledný sa k vážnym záujemcom o Švédove služby pripojil Anaheim. Nádeje na obnovenie zmluvy so svojím dlhoročným kapitánom sa nevzdáva ani Toronto, v drese ktorého Mats Sundin v uplynulej sezóne nazbieral v 74 dueloch 78 kanadských bodov za 32 gólov a 46 asistencií.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Montreal opäť rokuje so Sundinom