Moja budúcnosť závisí od Wengera, tvrdí Fabregas

SITA|24. apr 2007 o 12:13

MADRID 24. apríla (SITA) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu Arsenal Londýn Cesc Fabregas naznačil, že jeho budúcnosť na Emirates Stadium do značnej miery závisí od toho, či súčasný ...

MADRID 24. apríla (SITA) - Stredopoliar anglického prvoligového futbalového klubu Arsenal Londýn Cesc Fabregas naznačil, že jeho budúcnosť na Emirates Stadium do značnej miery závisí od toho, či súčasný tréner Arsene Wenger ostane na lavičke "kanonierov". "Veľmi rád by som naplnil svoj kontrakt s Arsenalom, moje ďalšie kroky sú však bezpochyby závislé na Wengerových. On bol totiž tým, ktorý sa ma zastal, keď sa hovorilo o mojom odchode a on bol tým, kto so mnou podpísal zmluvu, keď som mal len 16 rokov. Arsene má s Arsenalom zmluvu do júna 2008, avšak napriek viacerým pochybným rečiam som presvedčený, že tu ostane aj naďalej," cituje Fabregasa španielsky športový denník AS. "Keď skončím svoje účinkovanie v Premier League, veľmi rád by som hral v Španielsku. Páči sa mi filozofia viacerých klubov z Primera Division a bolo by krásne, ak by som sa tam jedného dňa mohol vrátiť," dodal 19-ročný Fabregas, s ktorým Arsenal podpísal začiatkom aktuálnej sezóny nový osemročný kontrakt.

Dohady okolo Wengerovho odchodu začali po odstúpení viceprezidenta Arsenalu Davida Deina, ktorý bol Francúzovým blízkym priateľom. Dein sa rozhodol pre odchod z Emirates Stadium po vstupe amerického investora Stana Kroenkeho, dôvodom boli "neprekonateľné názorové rozdiely".


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Moja budúcnosť závisí od Wengera, tvrdí Fabregas