Lieta Růžička zasa v problémoch? Objavilo sa ďalšie hrozivé svedectvo

(Autor: RFA)
Svet MMA|15. aug 2023 o 13:24

Incident sa mal odohrať 13. augusta.

BRATISLAVA. Na Tadeáša Růžičku sa to valí z každej strany.

Po tom, ako v nedávnom videu Růžička fackal bezvládne telo muža, ktorého predtým sám knokautoval sa objavilo nové svedectvo, ktoré hovorí o ďalšom neospravedlniteľnom chovaní "Mawara".

Ako informoval portál MMA Shorties študentka vyššej odbornej školy Alena na sociálnych sieťach opísala incident, ktorý sa jej spolu s kamarátkou Eliškou stal práve v súvislosti s Růžičkom. A zasa je to iba pre silné žalúdky.

„Dňa 13. augusta sme boli s Eliškou svedkami incidentu s Tadeášom Růžičkom, keď sa brutálne vyhrážal svojej priateľke a navádzal ju k tomu, aby Elišku zmlátila (o čo sa na jeho povely pokúšala) a následne mi dal päsťou,“ prezradila Alena.

Študentka podrobne opísala ako Růžička s priateľkou vošli do podniku Burrita Loca, kde to všetko začalo.

„Pozorovala som plačúcu slečnu a chlapca, ktorý jej hovorí, nech kúpi jedlo. Slečna sa pokúšala odísť, ale on ju vždy od dverí dotiahol smerom k pultu.

Hovoril jej, že ju znásilní niekto z rodiny, že ju zmláti, že je nemožná, že by si za seba mala hanbiť.“

Slečne Alena s kamarátkou ponúkli pomoc a spýtali sa, či je v poriadku. Stále mala plakať a ďakovať, ale zo strachu pomoc odmietla.

„Následne sme sledovali ich odchod, keď ju asi o 100 metrov ďalej vzal za vlasy a hodil s ňou do kovovej zábrany. Vyšli sme teda ich smerom. Slečna zabočila do ulice a Tadeáš pokračoval, pričom sme naňho kričali a snažili sa ho konfrontovať s jeho správaním.“

Po tomto incidente mal byť Ružička strašne milý a hovoril, že svedkyne celú situáciu zle pochopili. Po chvíli Alena s kamarátkou odišli no Růžička s priateľkou ich mali dobehnúť a agresivita pokračovala.

„Slečna začala do Elišky biť päsťami a kopať. Vedľa nej stál Tadeáš Růžička a dával jej povely typu "zabi ju". Potom Eliške napľul do tváre. Bola to dosť vyhrotená situácia a detaily mi už mozog vymazal.“

Po tomto incidente mala Alena dať Růžičkovi facku za čo dostala od bojovníka päsťou priamo do tváre.

Treba dodať, že všetky tieto informácie neboli zatiaľ potvrdené ďalším svedkom a tak nie je isté, či bol agresor naozaj Růžička.

Ten sa momentálne nachádza na kempe so Spejbl Gymom, kde včera podľa dostupných videí aktívne trénoval. Je tak otázne, či by 13. augusta mohol byť protagonistom opísaného incidentu a 14. augusta bol už na tréningovom kempe. 

Ak je ale svedectvo pravdivé, je to iba potvrdenie toho, že Růžička za svoje správanie vôbec necíti zodpovednosť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Lieta Růžička zasa v problémoch? Objavilo sa ďalšie hrozivé svedectvo