Oktagon 41: Magard nedal Lopezovi šancu. Opasok si vzal výstavným knokautom

Vladimír Bilohuščin|15. apr 2023 o 23:11

Súboj o titul bantamovej váhy mal jednoznačný priebeh.

LIBEREC. Stret dvoch šampiónov bantamovej váhy, to bol vrchol podujatia Oktagon 41, ktorý proti sebe postavil dočasného šampióna Gustava Lopeza a regulárneho šampióna Jonasa Magarda.

Ten sa v organizácii Oktagon MMA naposledy predstavil v novembri roku 2021, keď po 5-kolovej bitke zdolal Filipa Macka a po pauze sa vrátil dokázať, že práve on je jednotkou divízie.

Zaujímavosťou je, že aj Američan Lopez získal svoj dočasný opasok taktiež po výhre nad Mackom, ktorého ale dokázal ukončiť presvedčivo pred limitom.

Súboj okorenil aj jemný trash talk a takmer totožné skóre oboch bojovníkov predznamenalo, že uvidíme stret absolútnej špičky Oktagonu.

Zápas začal Lopez s úsmevom, ale bol to práve Magard, ktorý diktoval tempo a bol presnejší v kombináciách.

To, čo ale prišlo začiatkom druhého kola čakal iba málokto. Po pomerne jasnom prvom kole Magard zasadil smrtiace údery, po ktorých Lopez skončil knokautovaný na lopatkách a “Shark“ tak potvrdil, že je jediným právoplatným šampiónom bantamovej váhy.

„Bolo pre mňa celkom prospešné, že som si dal pauzu. Necítil som, že som dlho mimo hru, stále som si veril, mal som za sebou svoj tím a rodinu. Vedel som, že si potrebujem dokázať, čo dokážem, potrebujem to dokázať proti bojovníkovi z UFC,“ prezradil šampión po zápase.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Oktagon 41: Magard nedal Lopezovi šancu. Opasok si vzal výstavným knokautom