RFA urobilo veľké gesto, piatim bojovníkom organizácia uhradila kemp snov

Slovenská výprava na kempe v Havane.
Slovenská výprava na kempe v Havane. (Zdroj: Facebook: Lukáš Body)
Vladimír Bilohuščin|14. jún 2022 o 17:12

Na Kube dokonca našu výpravu čakajú exhybičné zápasy.

HAVANA. To, že má organizácia RFA výborné zázemie nie len na doma, ale taktiež na Kube sme sa presvedčili už niekoľkokrát. Tentokrát promotér Boris Marhanský posunul latku zasa o čosi vyššie a splnil sen piatim nádejným bojovníkom.

V spolupráci s partnerom Banco Casino a akadémiou Tomiho Kida pripravilo RFA pre bojovníkov týždenný kemp priamo na Kube a to úplne zadarmo. Aj touto cestou sa chcú podieľať na zlepšovaní podmienok pre svojich zápasníkov.

„Naši bojovníci si budú môcť zažiť podmienky v akých sa pripravujú olympijsky víťazi a reprezentanti Kuby,“ vysvetlil promotér Boris Marhanský a dodal, že bojovníkov čaká veľmi ťažká príprava, kde si siahnu na dno svojich síl, zažijú rôzne súťaže a porovnávanie síl s kubánskymi reprezentantmi, ktoré vyústi exhibičným zápasom v Havane.

Z celého kempu by mal pritom vzniknúť trojdielny dokument, ktorý si budú môcť ľudia pozrieť na kanáloch RFA.

Medzi šťastlivcami, ktorí sa na tomto kempe zúčastňujú sa ocitli reprezentanti v boxe Andrej ‘Bandi‘ Csemez, Róbert Rácz, Viliam Tankó, ako aj domáca postojová hviezda Sebastián Fapšo a v MMA neporazený Štefan Vojčák.

Súčasťou výpravy sú aj legendárni tréneri vo svojom obore, Lukáš Body, ktorý sa venuje postojárom a Ilja Škondrič z MMA klubu Octagon Fighting Academy.

RFA sa na Kube taktiež podarilo získať jedného z najlepších kubánskych MMA zápasníkov, Alejandra Arcasa, ktorý sa čoskoro predstaví na jednom z českých podujatí. Podľa všetkého by malo ísť o veľký projekt, o ktorom sa dozvieme viacej v najbližších týždňoch.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»RFA urobilo veľké gesto, piatim bojovníkom organizácia uhradila kemp snov