Uvidíme odvetu MMA zápasu storočia? Attila Végh: Sme tomu veľmi blízko

Attila Végh vs. Emanuel Newton: Online prenos zo zápasu Fight Night Challenge 2.
Attila Végh vs. Emanuel Newton: Online prenos zo zápasu Fight Night Challenge 2. (Zdroj: Oktagon MMA)
SvetMMA|26. sep 2022 o 19:45

Vyjadril sa k očakávanej odvete.

BRATISLAVA. Na jeseň 2019 ich vzájomný zápas pritiahol k zmiešaných bojovým športom masy divákov. Vypredaná pražská aréna O2 vtedy videla tvrdý knokaut Slováka Attilu Végha v prvom kole.

A aj keď sa o odvete "československého súboja storočia" medzi Attilom Véghom a Karlosom Terminátorom Vémolom hovorí už dlho, teraz sa zdá, že by sa v dohľadnej budúcnosti mohlo uskutočniť.

V premiérovej epizóde podcastu MAX MMA sa totiž k divácky atraktívnemu duelu vyjadril jeden z jeho aktérov, a to legendárny slovenský bojovník Attila Végh.

To je už roky veľmi častá otázka. Teraz sme asi najblizšie, ako sme kedy boli k odvete (zápasu storočia). Sme na tom tak, že sme akoby tesne pred podpisom zmluvy. Termín súboja ešte nie je, ale tento rok to ešte nebude,“ uviedol rodák z Gabčíkova.

Tridsaťsedemročný bojovník sa nezabudol pristaviť ani pri Vémolovej sérii šiestich výhier, ktorú veterán americkej ligy UFC drží od prehry s Véghom.

Ja stále hovorím, že som jeho najväčší fanúšik, pretože pokiaľ víťazí, tak ja som ten najlepší kapor, vďaka tomu, že som ho vtedy zdolal,“ zakončil.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Uvidíme odvetu MMA zápasu storočia? Attila Végh: Sme tomu veľmi blízko