Prvá trénerská zmena v novom roku, Michalovce povedie známe meno

Norbert Hrnčár.
Norbert Hrnčár. (Autor: TASR - Erika Ďurčová)
Sportnet|15. mar 2022 o 18:45

Miroslav Nemec na Zemplíne končí, nahradí ho Norbert Hrnčár.

MICHALOVCE. Rok 2022 má prvú fortunaligovú trénerskú obeť. Po piatich kolách jarnej časti skončil na lavičke MFK Zemplín Michalovce hlavný kouč Miroslav Nemec aj s jeho asistentom Marekom Ondríkom.

Ako informuje michalovský klubový web, dôvodom odvolania trénerskej dvojice sú "nepresvedčivé výkony a výsledky A-mužstva".

Zemplínčania z úvodných piatich kôl až štyrikrát prehrali, zdolali len začiatkom marca Trenčín (1:0) v prvom kole skupiny o záchranu. Naposledy prehrali na ihrisku Senice, ktorú navyše sužujú veľké finančné problémy.

„Obdivujem Seničanov, hrajú futbal, lebo ho milujú. My máme všetko, výplaty načas, prídeme do Senice a hanbím sa, ako sme hrali, ako niektorí hráči pôsobili na ihrisku,“ povedal Nemec na pozápasovej tlačovej konferencii.

Na lavičku žlto-modrých prichádza do konca sezóny Norbert Hrnčár, ktorému bude tradične asistovať Richard Höger. Prvý tréning absolvujú s mužstvom v stredu.

Päťdesiatjedenročný tréner naposledy viedol trnavský Spartak, v ktorom skončil počas zimnej prestávky minulej sezóny. Predtým viedol na prvoligovej úrovni Banskú Bystricu, Spartak Myjava, Ružomberok aj AS Trenčín, v Česku krátko trénoval Karvinú.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Slovensko»Prvá trénerská zmena v novom roku, Michalovce povedie známe meno