Michal Martínek oznámil dátum svadby. Medové týždne? Nie, radšej zápas

(Zdroj: ACA)
Dávid Lukáč|18. feb 2022 o 00:20

Bývalý šampión ťažkej váhy Oktagonu už vie, kedy vstúpi do chomúta.

PRAHA. Michala Martínka čaká ďalší životný prestup. Tentokrát však nemení organizáciu zmiešaných bojových umení, ale povie svoje áno partnerke Lenke, s ktorou sa pred vyše dvoma rokmi zasnúbil.

Český bojovník vyslyšal dotazy priateľov a fanúšikov a na sociálnych sieťach prezradil dátum svadby. Obrad sa má konať už 18. marca v Prahe.

"Prišiel náš čas a ako vždy, všetko na poslednú chvíľu, ako je u nás zvykom.

Na medové týždne nás potom čaká Minsk, kde prebehne zápas. To je svadba podľa nášho gusta. Žiadne more, ale bitka, žiadne prechádzky po pláži a skvelé jedlo, ale baklava a boršč.

Som nesmierne pyšný na svoju nadchádzajúcu pani Martinkovú," uviedol na Instagrame.

Súboj hneď po svadbe

Súper ani presný dátum zápasu Michala Martínka ešte nie je verejnosti známy, no všetko nasvedčuje tomu, že by mohol vstúpiť do klietky v apríli.

Ako potencionálni protivníci sa ponúkajú Dmitry Poberezhets a Ruslan Magomedov, ktorí sú v rebríčku ťažkej váhy organizácie ACA tesne pred desiatym "Blackbeardom", na ôsmom, respektíve deviatom mieste.

Český bojovník momentálne neprežíva najšťastnejšie zápasové obdobie, keď strieda výhry s prehrami.

Naposledy podľahol Estóncovi Denisovi Smoldarevovi v novembri minulého roka už v prvej minúte. Predtým sa mu podarilo zdolať tesne na body Tomasa Pakutinskasa.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Michal Martínek oznámil dátum svadby. Medové týždne? Nie, radšej zápas