Michael Bisping tvrdí, že Luke Rockhold odmietol bojovať s ´Jacare´ Souzom

Dominik Balik|2. jún 2016 o 02:00

Po zranení Chrisa Weidmana prichádza na scénu Michael Bisping, ktorý sa už raz s Rockholdom stretol. A v láske sa títo chlapci veru nemajú.

Michael Bisping (29-7) je momentálne ten, ktorý bude, v strednej váhovej kategórii, bojovať o titul proti Luke Rockholdovi (15-2) na UFC 199, ktoré sa uskutoční 4. júna.

Všetky indície naznačovali, že ´Jacare´ Souza bol prvým bojovníkov, ktorý bol vybraný pre tento zápas po tom, čo Chris Weidman utrpel zranenie a bol nútený odstúpiť. Michael Bisping ale v relácii Jay a Dan na Fox Sports Live povedal, že práve Rockhold bol ten, kto odmietol bojovať so Souzom.

Souza po tom, čo mu bol titulový zápas ponúknutý uviedol, že sa radšej rozhodol podstúpiť operáciu nohy ako bojovať s Rockholdom. Najhrozivejšie informácie tvrdili, že by v prípade vynechania operácie, mohol o nohu aj prísť. Rockhold má ale momentálne veľa práce s osočovaním Fabricia Werduma, ktorý porazil jeho tímového kolegu Caina Velasqueza. V jednom rozhovorov sa totiž vyjadril, že jeho výkon proti Miočićovi bol smiešny a s tým jeho úsmevom vyzerá ako klaun. Po Werdumovi to schytal aj sám Anderson Silva, o ktorom povedal, že ´spider´ v živote nedosahoval jeho úroveň.

Bisping podľa všetkého iba predáva zápas, Rockhold totiž Souzu už v minulosti porazil v organizácii Strikeforce, takže pravda bude niekde inde. Nechajme sa teda prekvapiť, ako zareaguje na Bispingove slová tentokrát, ale ako poznáme rivalitu medzi týmito zápasníkmi, odpoveď príde čo nevidieť.

Nachádzate sa tu:
Domov»MMA»Michael Bisping tvrdí, že Luke Rockhold odmietol bojovať s ´Jacare´ Souzom